Τηλεόραση Ραδιόφωνο
5

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής είχε κοιμηθεί μαζί της πέρυσι

Η φετινή σεζόν εξελίχθηκε σε… τραγωδία για την Τσέλσι που απέτυχε παταγωδώς τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη, με έναν από τους παίκτες της, τον Μέισον Μάουντ, να έχει να αντιμετωπίσει και την παρενόχληση από την πλευρά μιας 22χρονης influencer, η οποία κινδυνεύει να βρεθεί στη φυλακή.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Μπεν Τσίλγουελ, επίσης παίκτης της Τσέλσι, είχε διοργανώσει κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν ένα πάρτι, στο οποίο βρέθηκε, μεταξύ άλλων, και η Όρλοα Σλόαν.

Η 22χρονη influencer γνωρίστηκε με αρκετούς παίκτες της ομάδας και τελικά κοιμήθηκε με έναν εξ αυτών, τον Μάουντ, με τον οποίο παρέμεινε σε επαφή για το επόμενο εξάμηνο, όταν ο διεθνής Άγγλους ποδοσφαιριστής αποφάσισε να βάλει ένα τέλος.


Αυτό, όμως, δεν το δέχθηκε ο Όρλοα Σλόαν, η οποία άρχισε να παρενοχλεί με κάθε τρόπο τον Μάουντ, ο οποίος, όπως γράφουν οι Άγγλοι, αναγκάστηκε να αλλάξει… 21 φορές αριθμό τηλεφώνου για να αποφύγει την παρενόχληση.

Δεν προκάλεσε εντύπωση, επομένως, το γεγονός ότι τελικά απευθύνθηκε στη δικαιοσύνη, με την 22χρονη να κινδυνεύει ακόμη και με φυλάκιση πλέον αφού κι άλλοι παίκτες της Τσέλσι, όπως οι Τσίλγουελ και Μπίλι Γκίλμουρ, κατέθεσαν ότι η Σλόαν επικοινωνούσε συνεχώς μαζί τους και γενικά δεν ξεκολλούσε με τίποτα.

Πηγή: https://www.pronews.gr/