Τηλεόραση Ραδιόφωνο
3

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι οδήγησε την Νάπολι σε έναν ιστορικό θρίαμβο με την κατάκτηση του πρώτου της πρωταθλήματος μετά από το 1990 και θέλησε να κρατήσει για πάντα αυτές τις μαγικές στιγμές, χτυπώντας τατουάζ με το σήμα της Νάπολι και τον αριθμό "3".

Τα ρεπορτάζ των ιταλικών μίντια τον φέρνουν ένα βήμα από την πόρτα της εξόδου του "Ντιέγκο Μαραντόνα" μέσω παράιτησης, όμως ακόμα και αν συμβεί αυτό η αγάπη του Λουτσιάνο Σπαλέτι προς την Νάπολι είναι αδιαπραγμάτευση.

Την έδειξε τα δύο τελευταία χρόνια με την παρουσία στον πάγκο της, την βροντοφώναξε φέτος με την κατάκτηση του ιστορικού σκουντέτο, και τώρα θέλει να την αποτυπώσει με έναν ακόμα ιδιαίτερο τρόπο: μέσω τατουάζ.

Όχι μάλιστα οποιοδήποτε αλλά το πρώτο που έκανε ποτέ στα 64 χρόνια της ζωής του, με τον Σπαλέτι να χτυπάει στο αριστερό του μπράτσο το σήμα της Νάπολι και από κάτω τον αριθμό "3" στα εθνικά χρώματα, όσα και τα πρωταθλήματα των παρτενοπέι.

Ο Βαλεντίνο Ρούσο ήταν ο αρτίστας που ανέλαβε να κάνει το συγκεκριμένο τατουάζ στον Σπαλέτι ενώ αποκάλυψε επίσης (δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες) ότι πέρα από το σήμα της Νάπολι, ο Σπαλέτι έκανε τατουάζ και στο δεξί χέρι του με τα ονόματα των τριών παιδιών του: Σαμουέλε, Φεντερίκο και Ματίλντε.

Πηγή: sports24.gr