Τηλεόραση Ραδιόφωνο
sdsdsd

Η Μπάγερν δεν έχει στα χέρια της την τύχη της στην αυριανή, 34η και τελευταία, αγωνιστική της Bundesliga. Οι Βαυαροί θέλουν νίκη στην Κολωνία και ταυτόχρονα απώλεια της Ντόρτμουντ εντός έδρας κόντρα στη Μάιντς για να στεφθούν πρωταθλητές.

«Δεν έχω κανένα μήνυμα για την Ντόρτμουντ. Έχουμε τη δική μας δουλειά», είπε ο προπονητής της Μπάγερν, Τόμας Τούχελ, σε συνέντευξη Τύπου. «Θα προσπαθήσουμε τώρα να τελειώσουμε τον αγώνα και να τα δώσουμε όλα, αλλά δεν είναι πλέον μια σεζόν που είναι ικανοποιητική. Δεν χρειάζεται να κοιτάξουμε στο άλλο παιχνίδι γιατί για εμάς είναι ξεκάθαρο ότι πρώτα πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι μας», πρόσθεσε.

Όσο για αυτούς που υποστηρίζουν ότι η Μπάγερν παίζει χειρότερα υπό τον Τούχελ παρά υπό τον Νάγκελσμαν; «Ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο που παίζουμε. Πρέπει να είμαστε πιο κυρίαρχοι, να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες και να κάνουμε λιγότερα λάθη. Δεν είμαστε σε θέση να το κάνουμε αυτή τη στιγμή, επομένως δεν έχουμε κανένα επιχείρημα να συνεισφέρουμε σε αυτή τη συζήτηση», απάντησε.