Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Δωσως

Μετά το τέλος του μεγάλου τελικού κυπέλλου με την ΑΕΛ, ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Φώτης Παπουλής ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας στα 38 του χρόνια.

Οι δηλώσεις του:

«Αυτός ο τεράστιος σύλλογος που λέγεται Ομόνοια, δεν άξιζε αυτό το τέλος. Μπήκα μέσα και ήξερα ότι πρέπει να δώσω την ψυχή μου. Έδωσα μια ασίστ, αυτή είναι η δουλειά μου, να βοηθώ την ομάδα αλλά πολύ περισσότερο γιατί ήξερα ότι ήταν τα τελευταία μου αγωνιστικά λεπτά σε αυτή την καριέρα. Ήθελα να αφήσω ένα αποτύπωμα σε αυτή την ομάδα που λέγεται Ομόνοια και με την βοήθεια του Θεού και της Παναγίας να πανηγυρίσω ένα Κύπελλο και να φύγω με ψηλά το κεφάλι, έτσι όπως ήρθα. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ όλο το φίλαθλο κοινό της Κύπρου, είναι μεγάλη μου χαρά. Όταν ήρθα το 2012 στην Κύπρο δεν φανταζόμουν ποτέ αυτά που θα ζήσω. Ευχαριστώ όλο το φίλαθλο κοινό της Κύπρου πραγματικά, το αγάπησα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Απόλλωνα που με έφερε πρώτα στην Κύπρο, ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο του που με σεβάστηκε και με αγάπησε. Σε αυτό τον τεράστιο κόσμο που βλέπεται πίσω (σ.σ Ομόνοιας) που με αγκάλιασε, κατακτήσαμε τα πάντα και τον ευχαριστώ μέσα απ' την καρδιά μου, που πήρα τέτοια αγάπη. Θα μου μείνει πάντα χαραγμένο. Και τελευταίο, την Εθνική ομάδα, ήταν πάντα όνειρο ζωής να είμαι σε μια εθνική ομάδα, μου έδωσε αυτή την ευκαιρία η Κύπρος και ευχαριστώ πραγματικά. Ήμουν, είμαι και θα είμαι ένα κομμάτι της Κύπρου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι τα παιδιά μου εδώ γεννηθήκανε, εδώ αγαπηθήκαμε»