Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2

Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα τελειώσει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - και η υπόθεση επιστροφής του Κάρλος Ζέκα στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να κλείσει την καριέρα του με την πράσινη φανέλα και ακολούθως να αναλάβει ρόλο στην ομάδα.

Η επιστροφή του δρομολογείται και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ολοκληρωθεί η συμφωνία, προκειμένου να φορέσει και πάλι την πράσινη φανέλα και να κλείσει την καριέρα του στο τριφύλλι.

Στις 30 Ιουνίου ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με την Κοπεγχάγη και ακολούθως θα γυρίσει πίσω τεθεί υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος έχει ανάψει το "πράσινο φως" για τη μεταγραφή αυτή.

Προφανώς θα περάσει πρώτα από αναλυτικές ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαφανεί ότι είναι απολύτως εντάξει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο Ζέκα δεδομένα δεν θα είναι πρώτη επιλογή, όμως με την εμπειρία και την προσωπικότητά του θα είναι σε θέση να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες όποτε του ζητηθεί. Άλλωστε ,είναι ένας παίκτης που αγαπάει τον Παναθηναϊκό, δίνει κάθε φορά το 100% και θα αποτελεί παράδειγμα για τους συμπαίκτες του.

Είναι χαρακτηριστικό δε, πως απ’ την ημέρα της μετακίνησής του στην Κοπεγχάγη -τον Αύγουστο του 2017- ο 34χρονος Ελληνοποιημένος μέσος και η διοίκηση του Παναθηναϊκού είχαν μία άτυπη, προφορική συμφωνία στην προοπτική να επιστρέψει μετά από λίγα χρόνια και να κλείσει την καριέρα του στο "τριφύλλι". Αυτό αναμένεται να γίνει πράξη προσεχώς...

Ο Ζέκα είναι σε διαδικασία επιστροφής μετά το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη τον περασμένο Οκτώβριο (δεύτερη ρήξη χιαστού) έχοντας ξεκινήσει πλέον πολύ πιο έντονα ατομικά προγράμματα. Μέσα στον Ιούνιο θα είναι σε θέση να προπονείται κανονικά.

Να τονιστεί πως το πλάνο είναι να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στον Παναθηναϊκό και μετέπειτα να αναλάβει πόστο στην ομάδα της καρδιάς του.

Πηγή: sports24.gr