Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Γ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε ένα καθοριστικό γκέιμ στο πρώτο σετ, έγινε έξω φρενών και τα έβαλε με τη μητέρα του η οποία του έδινε οδηγίες στα ρώσικα με τον Έλληνα τενίστα να της μιλάει σε αρκετά έντονο ύφος.

 

Και εν συνεχεία λίγο αργότερα, πριν μπει στο κορτ για την έναρξη στο δεύτερο σετ με τη μητέρα του να έχει πάει από πάνω του για να του πει κάτι ο Τσιτσιπάς γύρισε και είπε προς τον διαιτητή: "Πρέπει να φύγει από το γήπεδο. Δεν μπορώ. Άμα συνεχίσω πρέπει να γίνει με το δικό μου τρόπο".

 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δέχτηκε μπρέικ από τον Μεντβέντεφ σε ένα καθοριστικό σημείο στο πρώτο σετ με τον Ρώσο αντίπαλο του να περνάει μπροστά στο σκορ με 6-5 γκέιμ. Ο Έλληνας τενίστας όταν πήγε προς τον πάγκο του ήταν έξω φρενών με τη μητέρα του, Γιούλια, η οποία στη διάρκεια του γκέιμ τού έλεγε κάποια πράγματα στα ρωσικά.

 

Ο Τσιτσιπάς γύρισε και της είπε:

 

"Μη μιλάς στα ρωσικά. Μίλα στα ελληνικά. Στα ρωσικά μη μιλάς. Μάνα σερβίρω και μιλάς στα ρωσικά. Φύγε από το γήπεδο καλύτερα μη μιλάς στα ρωσικά. Μαλακισμένη είσαι τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάει στη δική της γλώσσα. Αν έχεις το Θεό σου"

 

Με τη μητέρα του να μην επιστρέφει στο μέρος όπου καθόταν ο πατέρας του και το επιτελείο του Έλληνα τενίστα αλλά να κάθεται λίγες θέσεις πιο πάνω.