Τηλεόραση Ραδιόφωνο
3

Με ανακοίνωση της η Νέα Σαλαμίνα επιβεβαίωσε την είδηση του ant1live.com (ΕΔΩ), ότι ο Σάββας Πουρσαιτίδης δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας, μετά το ναυάγιο στις συζητήσεις για επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Αναλυτικά:

Σε συνέχεια και της χθεσινής πρωινής επίσημης ενημέρωσης από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, ενημερώνουμε ότι έχουμε ζητήσει από τον προπονητής της ομάδας μας Σάββα Πουρσαϊτίδη όπως η συνεργασία μας ολοκληρωθεί άμεσα, πράγμα το οποίο και έκανε αποδεκτό. Κρίνουμε ότι αυτό θα ήταν πιο συμφέρον και για τις 2 πλευρές και θα υποβοηθούσε στην άμεσα έναρξη προετοιμασίας του σχεδιασμού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. 
Με αυτό τον τρόπο του ΔΣ θα μπορεί να συνεχίσει απρόσκοπτα τον προγραμματισμό και να μπει στη διαδικασία εξεύρεσης νέας τεχνικής ηγεσίας, αλλά και ο ίδιος ο προπονητής να μπορεί να αναζητήσει ελεύθερα τη νέα ποδοσφαιρική του στέγη.
Όπως έχουμε ήδη αναφέρει μέσω της επίσημης πρωινής ενημέρωσης, το γεγονός ότι δεν έχουμε καταφέρει να καταλήξουμε σε συμφωνία με τον κύριο Πουρσαϊτίδη δεν αναιρεί την σημαντική του συνεισφορά στις του θητείες στον πάγκο της ομάδας μας.

Επαναλαμβάνουμε αυτό που είχαμε δηλώσει ότι: «Έστω και αν δεν έχουμε καταλήξει σε συμφωνία με τον κύριο Πουρσαϊτίδη, αυτό δεν υποβαθμίζει σε καμία περίπτωση το έργο που έχει δείξει στην ομάδα μας, αφού και οι 2 θητείες του κρίνονται επιτυχημένες. Θεωρούμε ότι είναι ένας προπονητής που έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα μας, όπως θεωρούμε ότι έχει κερδίσει άλλα τόσα από αυτήν. 

Ευχαριστούμε τον κύριο Πουρσαϊτίδη για την όλη πρόσφορά του και του ευχόμαστε κάθε προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική επιτυχία. Η ιστορία τον έχει κατατάξει ως έναν από τους πετυχημένους προπονητές του Σωματείου μας».

Καλή συνέχεια coach!