Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2

Η Μόντσα υπέταξε τη Νάπολι για πρώτη φορά στην ιστορία της σε επίπεδο Serie A και μάλιστα το 2-0 για την 35η αγωνιστική την εκτοξεύει σε θέση που ενδέχεται να οδηγήσει σε ευρωπαϊκή έξοδο.

Η Μόντσα υποδέχθηκε για πρώτη φορά τη Νάπολι σε επίπεδο Serie A και μάλιστα τη νίκησε με τους "παρτενοπέι" να φέρουν πλέον την ιδιότητα των πρωταθλητών. Το 2-0 για την 35η αγωνιστική εκτοξεύει την ομάδα του Ραφαέλε Παλαντίνο στην 8η θέση και την κρατά στη διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι είχε αδειάσει ύστερα από δύο εβδομάδες... πάρτι για το σκουντέτο και παρότι παρατάχθηκε με αρκετούς βασικούς, δεν ήταν όσο προσεκτική θα έπρεπε. Μοναδικός στόχος που έχει απομείνει πλέον είναι να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της κατηγορίας ο Βίκτορ Όσιμεν, όμως ο Νιγηριανός δεν κατάφερε να σκοράρει.

Αντιθέτως, οι γηπεδούχοι αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και πρώτα με τον Ντάνι Μότα στο 18' και κατόπιν με τον (δανεικό απ' τη Νάπολι) Αντρέα Πετάνια με την έναρξη του 2ου μέρους έφτασαν στη νίκη.

Πηγή: sports24.gr