Τηλεόραση Ραδιόφωνο
3

ΗΚολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα τράβηξε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας για μία ακόμη φορά. Ένα μήνα μετά τη μετακόμισή της στο Μαϊάμι, η σταρ βρέθηκε στο Grand Prix της Formula 1 μαζί με γιο της Μίλαν. Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε να συνομιλεί με τον ηθοποιό Τομ Κρούζ, γεγονός που πυροδότησε φήμες για ένα νέο ειδύλλιο.

Το προηγούμενο βράδυ η Σακίρα έλαβε το βραβείο «Γυναίκα της Χρονιάς» στα βραβεία Billboard’s, «Women in Latin Music Awards» σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Watsco Center στο Μαϊάμι. «Έρχεται μια στιγμή στη ζωή κάθε γυναίκας που δεν εξαρτάται πλέον από κάποιον. Αγαπά ή αποδέχεται τον εαυτό της όπως είναι», δήλωσε η Σακίρα παραλαμβάνοντας το βραβείο, αναφέρει η Dailymail.


«Η αναζήτηση του άλλου αντικαθίσταται από την αναζήτηση του εαυτού μας. Η επιθυμία να είσαι τέλειος αντικαθίσταται από την επιθυμία να είσαι αυθεντικός», ανέφερε η σταρ με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

«Είναι μια χρονιά κατά την οποία συνειδητοποίησα ότι οι γυναίκες είναι πολύ πιο δυνατές από ότι νομίζουμε», σημείωσε επίσης η Σακίρα. «Είμαστε πιο γενναίες από ότι νομίζουμε. Επίσης, πιο ανεξάρτητες από ότι μας έμαθαν να είμαστε. Ποια γυναίκα δεν έχει περάσει την εμπειρία ν’ αναζητά την προσοχή, τη στοργή ή την έγκριση από τους άλλους και να ξεχνάει τον εαυτό της; Μου έχει συμβεί αυτό», συμπλήρωσε.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr/