Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Ε

Στο στόχαστρο των Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται ο Ντάιτσι Καμάντα, ο οποίος δε θα ανανεώσει με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Παρελθόν από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης αναμένεται να αποτελέσει ο Ντάιτσι Καμάντα.

Το συμβόλαιο του Ιάπωνα λήγει τον προσεχή Ιούνιο και όπως έχει γίνει γνωστό, ο Καμάντα έχει ενημερώσει τους ανθρώπους της γερμανικής ομάδας πως δε θα δεχθεί την πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει μέχρι το 2026, καθώς θέλει να δοκιμάσει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του. Με την εξέλιξη αυτή, και η ίδια η Άιντραχτ είχε ανακοινώσει στον λογαριασμό της στο τουίτερ, την αποχώρηση του Ιάπωνα διεθνή.

Σύμφωνα με την ισπανική AS, αμφότερες Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, εξετάζουν με μεγάλο ενδιαφέρον την περίπτωση του Καμάντα, αν υπολογίσει κανείς το γεγονός πως πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή, μπορεί να παίξει σε αρκετές θέσεις, σε καλή ηλικία (26 ετών) και πάνω απ΄ όλα είναι ελεύθερος.

Το γεγονός πως μπορεί να αποκτηθεί με μηδενικό κόστος, θεωρείται αρκετά σημαντικό και για τις δύο όμαδες, μιας και θέλουν να μειώσουν αισθητά τα έξοδά τους ώστε να ισορροπήσουν τον ισολογισμό τους ενόψει της νέας χρονιάς.