Τηλεόραση Ραδιόφωνο
4

Σύμφωνα με το «Sky Sports Germany», ο ποδοσφαιριστής που μαθήτευσε στη La Masia θα δεχθεί μια τελευταία πρόταση ανανέωσης από τη Λειψία κι αν αρνηθεί θα ανοίξει ο δρόμος για την πώλησή του.

Άγνωστο παραμένει το μέλλον του Ντάνι Όλμο στην Λειψία. Η γερμανική ομάδα θέλει να τον ανανεώσει πάση θυσία και του έχει δώσει τελεσίγραφο: είτε να ανανεώσει, είτε να φύγει το καλοκαίρι. Στον σύλλογο θέλουν να αποφύγουν το ενδεχόμενο να φύγει ελεύθερος το 2024 και θέτουν ως τιμή, για την ενδεχόμενη πώληση, τα 30 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το «Sky Sports Germany».

Ο Όλμο, ο οποίος ζήτησε ρήτρα αποδέσμευσης 60 εκατομμυρίων ευρώ από την Ισπανία στο νέο του συμβόλαιο, επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στη La Liga. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, η ομάδα της Bundesliga θα κάνει μια τελευταία πρόταση σημαντικά βελτιωμένη οικονομικά. Το σχέδιο είναι ξεκάθαρο: αν δεν δεχτεί, θα πουληθεί το καλοκαίρι και θα εξεταστούν προτάσεις ύψους 30 εκατομμυρίων.

Σε περίπτωση ανανέωσης, η ρήτρα του Ισπανού ποδοσφαιριστή θα μπορούσε να ανέλθει στα 70 εκατομμύρια ευρώ, μια τιμή που είναι κάπως πιο απρόσιτη για τους συλλόγους που τον θέλουν. Εκτός από το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, στο παιχνίδι θα μπορούσε να μπει αι η Ρεάλ Μαδρίτης , η οποία επίσης ενδιαφέρεται για τον παίκτη της Λειψίας.

Πηγή: gazzetta.gr