Τηλεόραση Ραδιόφωνο
3

Δείτε τις δηλώσεις των δύο τεχνικών ύστερα από την ισοπαλία μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας και της Δόξας.. 

 

Σάββας Πουρσαϊτίδης:


«Στο πρώτο ημίχρονο που ήταν ολοκληρωτικά δικό μας δεν καταφέραμε να βάλουμε δύο-τρία γκολ, δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να ελπίζει. Είμαι λυπημένος γιατί με αυτή την εμφάνιση του α’ ημιχρόνου είναι κρίμα να μην πάρεις τη νίκη. Δεν είμαι ικανοποιημένος. Όταν κάνεις τόσες τελικές. Είπα στα παιδιά ότι δεν πρέπει να αδικούμε τους εαυτούς μας, να μην ασχολούνται με το VAR και τους διαιτητές. Να είναι συγκεντρωμένοι και να πιστεύουν στους εαυτούς τους. Είμαστε από τις ομάδες που έχουμε πληγωθεί από τη διαιτησία και το VAR. Με πείραξε γιατί δεν ήρθε η νίκη και δεν μπορούσαμε να τελειώσουμε τις φάσεις».

 

"Δυστυχώς δεν μετατρέψαμε την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου σε ήσυχο βράδυ, μπορούσαμε 2-3 γκολ. Σκοράραμε από λάθος του αντιπάλου, δεχθήκαμε γκολ σε μία από τις λίγες φάσεις της Δόξας. Αδικήσαμε τον εαυτό μας, ήμασταν κυρίαρχοι στα πρώτα 60-65 λεπτά. 

Συνεχίζουμε, κρατάμε τον 1 βαθμό και από αύριο συγκεντρωμένοι για το επόμενο ματς"

Για το αν δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες της Ακαδημίας:”Δεν υπάρχουν παιδιά από την Ακαδημία αυτή τη στιγμή, για να σταθούν σε αυτό το επίπεδο, δεν θα το κάνουμε για να τους εκθέσουμε. Υπάρχουν 1-2 παιδιά που θέλαμε να τους βάλουμε αλλά είναι τραυματίες, όπως ο Βίκτωρας"

Για τον Νικολάου: "Είχε θέμα τις προηγούμενες μέρες, ήταν άρρωστος".

Για το τι έφταιξε μετά το 60-65: ”Ρίσκαρε ο αντίπαλος, δεν βγάλαμε καλή αντίδραση”

 

Κώστας Σακκάς: 


«Η Νέα Σαλαμίνα στην έδρα της είναι από τις καλύτερες ομάδες. Είχαμε πολλά συνεχόμενα ματς και φάνηκε η κούραση στο πρώτο ημίχρονο. Δεν ήμασταν καλοί, ήμασταν μακριά από τον αντίπαλο και ξέραμε τι έφταιγε. Αλλάξαμε και βελτιωθήκαμε στο β’ μέρος. Με λάθος μας μπήκε μπροστά στο σκορ η Νέα Σαλαμίνα αλλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου που βρήκαν τον τρόπο να πάρουμε έναν πολύτιμο βαθμό. Είμαι ευχαριστημένος από τον βαθμό και την αντίδραση του β’ μέρους».

 

"Στο τέλος της ημέρας είμαστε ευχαριστημένοι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Πατήσαμε καλά στο 2ο ημίχρονο. Μας αποσιντώνησε το γκολ της Νέας Σαλαμίνας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που αντέδρασαν. Συνεχίζουμε να είμαστε εδώ και λίγο καιρό αήττητοι. Χρειαζόμαστε ξεκούραση."

Για τον Σαντίκ: "Ο Σαντίκ είναι έμπειρος και ξέρει την δουλειά του καλά. Του είπα να παραμείνει ψύχραιμος. Είναι εξαιρετικό παίκτης."

Για το μέλλον του: "Δεν υπάρχουν συζητήσεις γι΄ αυτά τα θέματα. Η έννοια μας είναι η παραμονή"