Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σδσδ

Δείτε όλα όσα είπαν Τσέντομιρ Γιανέφσκι και Βέσκο Μιχαΐλοβιτς μετά το τελος του αγώνα ΑΕΛ-Ανόρθωση 0-2.

Βέσκο Μιχαΐλοβιτς(Ανόρθωση):

«Τρίτη και τυχερή φορά μας σε αυτό το υπέροχο γήπεδο, στις προηγούμενες δύο δεν είναι μόνο ότι χάσαμε, δεν ήμασταν και καθόλου καλοί.Απόψε κερδίσαμε δίκαια, δεν ήταν ωραίο παιχνίδι για του θεατές, όμως είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά των παικτών μου. Δουλέψαμε αρκετά γι’ αυτόν τον αγώνα, είχαμε και αρκετές μέρες, ακολούθησαν στο 100% όσα είπαμε στα αποδυτήρια.Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε, διότι σε λίγες μέρες έχουμε κι άλλο παιχνίδι. Έχουμε όμως αρκετούς παίκτες και θέλουμε να πανηγυρίσουμε άλλη μια νίκη.Πάρα πολύ καλή ομάδα η ΑΕΛ, σήμερα ήταν και άτυχη διότι έμεινε και με παίκτη λιγότερο, οπότε ήταν ακόμη πιο εύκολη η δουλειά για μας. Της εύχομαι κάθε τύχη στο κύπελλο.Δεν είδα σε άλλες συνεντεύξεις να ρωτάτε συναδέλφους για τους Κύπριους, εμένα με ρωτάτε διαρκώς. Σήμερα αρχίσαμε με πέντε και πέρασαν ως αλλαγή άλλοι τέσσερις, νομίζω ότι είμαστε η ομάδα με τους περισσότερους Κύπριους και στο πρώτο και στο δεύτερο όμιλο»

Τσέντομιρ Γιανέφσκι(ΑΕΛ):«Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση για τη νίκη της. Ήταν καλύτερη από μας. Δεν κάναμε φάσεις δεν ήμασταν καθόλου επικίνδυνοι. Κάναμε αλλαγές, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είχαμε αυτή την εμφάνιση. Χάσαμε εύκολα. Πρέπει να βρω τις λύσεις για τα επόμενα παιχνίδια, να είμαστε έτοιμοι και για το κύπελλο».

Για τις πέντε γρήγορες αλλαγές: «Δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Θέλαμε να δώσουμε χρόνο στους παίκτες. Ίσως να έκανα λάθος που δεν άφησα κάποιον παίκτη μέσα μέχρι τέλους».