Τηλεόραση Ραδιόφωνο
jj

Νέο πονοκέφαλο έχουν προκαλέσει στο Ζεράρ Πικέ δημοσιεύματα ότι η νέα συντροφός του και «πέτρα του σκανδάλου» για το διαζύγιό του με τη Σακίρα, δεν είναι και τόσο πιστή…

Μάλιστα, σύμφωνα με την καταλανική «Sport» και η El Comercio η νέα σύντροφος του ποδοσφαιριστή, Κλάρα Κία τον έχει απατήσει και μάλιστα με τον «εχθρό» του που δεν είναι άλλος από τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Η Κλάρα Κία λέγεται ότι πρόδωσε τον Πικέ για να πάρει εκδίκηση, αφού κι εκείνος είχε παράλληλη σχέση με μία δικηγόρο!

Οι σχέσεις του Πεπ Γκουαρδιόλα με τον Πικέ ποτέ δεν ήταν καλές, και ερχόταν συχνά σε ρήξη με τον πρώην πλέον προπονητή να γίνεται έξαλλος με τα γλέντια του ποδοσφαιριστή.

Πρόσφατα, το ζευγάρι άνοιξε νέο γύρο αντιπαράθεσης με τους θαυμαστές της Σακίρα, όταν ως αιτία της ρήξης των πρώην συζύγων αναφέρθηκε…η μονογαμική σχέση που ήθελε η τραγουδίστρια…έναντι της πολυγαμικής που προσέφερε η νεαρή Κλάρα.

Σε λογαριασμό στο Instagram μάλιστα που ονομάζεται «The Poly Spot», η Κία, αναφέρει τα οφέλη των πολυγαμικών σχέσεων.

Όμως και ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι ανοιχτόμυαλος.

«Άνθρωποι 15, 18, 30 ετών που ψάχνουν την έγκριση των άλλων για να κάνουν αυτό που θέλουν… Σε τι είδους κόσμο ζούμε;

Αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν ό,τι θέλουν. Οι άνθρωποι απλά δεν το καταλαβαίνουν» υποστήριξε ο Καταλανός τεχνικός.

«Γεννηθήκαμε για να κάνουμε ό,τι θέλουμε. Αν δε συμφωνούν, δε με νοιάζει. Αν είσαι διάσημος, προσπαθούν να βρουν ελαττώματα σε σένα.

Αν είσαι επιτυχημένος, είναι επειδή έχεις πολλά χρήματα. Αν δεν είσαι επιτυχημένος, είσαι αποτυχημένος. Είναι πάντα το ίδιο. Ζήσε τη ζωή σου» πρόσθεσε.