Τηλεόραση Ραδιόφωνο
3

Δείτε τις δηλώσεις των δύο τεχνικών ύστερα από την ισοπαλία 2-2, μετάξυ ΑΕΛ και Ακρίτα..

Τσέντομιρ Γιανέφσκι:

«Δοκιμάσαμε κάποια πράγματα σήμερα. Κάναμε ροτέισον, θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης. Το μυαλό μας ήταν στο σημερινό παιχνίδι. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα από τη στιγμή που δεν καταφέραμε να νικήσουμε».

 

"Είμαστε ευχαριστημένοι με την εμφάνιση των παικτών γιατί δεν είναι εύκολο να δώσεις κίνητρο στους παίκτες σε τέτοια παιχνίδια χωρίς και πολύ κόσμο. Ξέροντας ότι έχει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι σε λίγες μέρες αν και μιλάμε κάθε μέρα. Όμως μπορώ να πω πως οι παίκτες έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν και ήμασταν κοντά στη νίκη. Αν δεν κερδίζεις είναι καλύτερα να μην χάνεις. Μετά από μεγάλο rotation για να προετοιμάσουμε τους παίκτες για την Τετάρτη χωρίς όμως να χάνουμε την ποιότητα και έχοντας το μυαλό να κερδίσουμε το παιχνίδι. Η ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα και μπράβο και στον Ακρίτα"

Αν ο Φιλίποβιτς ήταν καθαρά για αγωνιστικούς λόγους η αλλαγή… “Πριν το παιχνίδι ξέραμε ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές θα παίξουν ένα ημίχρονο. Ο Φιλίποβιτς προέρχεται από μεγάλη αποχή, δεν θέλαμε να ρισκάρουμε οτιδήποτε για κανένα. Έγινε rotation για να πάρουν  όλοι χρόνο συμμετοχή και να είναι σε ετοιμότητα"

Αν το μυαλό τους ήταν στο μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο και το μήνυμά του στον κόσμο… “Όταν είσαι προπονητής της ΑΕΛ θέλεις πάντα να κερδίζεις. Οι παίκτες ήθελαν να κερδίσουν. Ξέρουν όμως γιατί είναι άνθρωποι ότι το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι με τον Ολυμπιακό. Προσπαθήσαμε να επικεντρωθούμε στο σημερινό και όχι σε αυτό με τον Ολυμπιακό. Δεν μπορείς όμως όσο και να θέλεις να δίνεις το 100% σε τέτοια παιχνίδια. Σίγουρα στο πίσω μέρος του μυαλό μας ήταν το ματς με τον Ολυμπιακό"

 

Ντένις Λακτιόνοφ: 

"Συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τον όμορφο αγώνα που παρακολουθήσαμε. Η ομάδα μας, προηγήθηκε, δεχθήκαμε δύο τέρματα αλλά δεν τα παρατήσαμε και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Μπορούσαμε και για τρίτο γκολ αλλά δεν ήρθε. Η ομάδα μας δεν τα παρατάει ποτέ. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε μία μεγάλη ομάδα και αυτό δείχνει χαρακτήρα."

Για τους βαθμούς που χάνονται: "Βάζουμε δύσκολα τέρματα και δεχόμαστε εύκολα. Δεν τα παρατάμε, υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο σε κάθε αγώνα βλέποντας τον αντίπαλο ξεχωριστά στα μάτια."