Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ΝΤΑΝΙ ΑΛΒΕΣ

Νέα σοβαρά μπλεξίματα έχει ο Ντάνι Άλβες  στις φυλακές της Βαρκελώνης, καθώς γίνεται έρευνα από τις Αρχές για τις φανέλες που υπογράφει με αντάλλαγμα τσιγάρα και άλλα δώρα.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ κρατείται σε φυλακή της Βαρκελώνης, κατηγορούμενος για βιασμό μιας κοπέλας σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης.

Μια εξέλιξη που είχε ως αποτέλεσμα να τον χωρίσει η σύζυγός του, με τον ίδιο να κάνει απεργία πείνας για ένα μικρό διάστημα, ενώ εν συνεχεία επιχείρησε με ένα γράμμα να ζητήσει από τη γυναίκα του μια δεύτερη ευκαιρία.

Οι μπελάδες, όμως, δεν σταματάνε και εντός φυλακής για τον Ντάνι Άλβες. Πριν μερικές ημέρες είχε γίνει γνωστό πως για να κάνει πιο εύκολη τη διαμονή του εκεί, υπέγραφε φανέλες του και εξασφάλιζε τσιγάρα και άλλα δώρα από συγκρατούμενούς του.

Αυτή η διαδικασία, ωστόσο, δεν είναι και τόσο αθώα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας ElCaso, ένας από τους κρατούμενους στις φυλακές Brians 2 είναι αυτός που έχει ξεκινήσει παρεμπόριο με τις φανέλες του Βραζιλιάνου σταρ.


Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ένας άνθρωπος μαζεύει φανέλες της Μπαρτσελόνα και της Βραζιλίας από συγγενείς και φίλους άλλων κρατουμένων, της πάει στον Ντάνι Άλβες για να τις υπογράψει, δίνοντάς του τσιγάρα και άλλα δώρα.

Στη συνέχεια τις επιστρέφει στους συγγενείς, αλλά παίρνοντας οικονομική προμήθεια για τις υπηρεσίες του.

Η δραστηριότητά του ερευνάται από τις Αρχές και μπλεγμένος είναι και ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος κινδυνεύει με έξτρα ποινές κι αφαίρεση δικαιωμάτων στη φυλακή.
 

Πηγή: https://www.pronews.gr/