Τηλεόραση Ραδιόφωνο
3

Μάθημα ζωής σε όλους εμάς κάνει ο 73χρονος δρομέας, Τάσος Λαζάρου, ο οποίος έτρεξε στον Μαραθώνιο Λεμεσού, χορηγός του οποίου ήταν ο ΑΝΤ1, την Κυριακή 19 Μαρτίου και με το πείσμα και την θέληση του τερμάτισε τον Μαραθώνιο δρόμο των 42 χιλιομέτρων.

Αυτός ήταν ο 15ος Μαραθώνιος δρόμος που έλαβε μέρος ο κύριος Τάσος. Έτρεξε 8 φορές στον αυθεντικό δρόμο της Αθήνας, 1 στην αρχαία Ολυμπίας, στην οποία ήταν ο μοναδικός Κύπριος που συμμετείχε ποτέ τερματίζοντας μάλιστα ανάμεσα στους 3 πρώτους Βετεράνους, με την σημαία της Κύπρου, που γράφει πάνω "Αλάμπρα" το χωρίο του κύριου Τάσου. 

Έλαβε μέρος επίσης 5 φορές στον Μαραθώνιο δρόμο Λεμεσού και 1 στην Πάφο.

Η πρώτη φορά που έτρεξε σε Μαραθώνιο δρόμο ήταν στα 66 του χρόνια στις 13 Νοεμβρίου του 2015.

Ο κύριος Τάσος πήρε την μεγάλη απόφαση και θα ταξιδέψει για το Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής στις 21 Απριλίου, εκεί όπου την 1η Μαΐου θα τρέξει στον Μαραθώνιο δρόμο της χώρας 42 χιλιομέτρων. Ο κύριος Τάσος θα ταξιδέψει στο εξωτερικό με δικά του έξοδα και φυσικά θα τρέξει και πάλι με την σημαία της Κύπρου, όπως κάνει κάθε φορά που συμμετέχει σε διοργάνωση του εξωτερικού.

Ο κύριος Τάσος στέλνει ένα δυνατό μήνυμα ζωής, ότι με πίστη και θέληση μπορείς να κάνεις τα πάντα! Ευχόμαστε και εμείς στα 73 μας να έχουμε τόση όρεξη και τόση μεγάλη χαρά όπως ο Τάσος Λαζάρου!

2
2
2
2
2
2