Τηλεόραση Ραδιόφωνο
φ

Ο κίπερ της Σίτι, Έντερσον σε δηλώσεις του αποκάλυψε ποιοι συμπαίκτες του του είπαν το όνομα του επόμενου προπονητή της Βραζιλίας.

Ηομοσπονδία της Βραζιλίας μετά από το τέλος της συνεργασίας με τον Τίτε προς το παρόν δεν έχει ανακοινώσει τ' όνομα του νέο προπονητή.


Από την ατζέντα της Σελεσάο και τα τοπικά Μέσα έχουν παρελάσει κορυφαίοι του είδους. Διαβάσαμε για Μουρίνιο, Αντσελότι, Γκουαρντιόλα και να που ο Ιταλός επιστρέφει στο προσκήνιο μέσω ποδοσφαιριστή! Ο Έντερσον της Σίτι είναι αυτός που έριξε τη βόμβα δημόσια.

Σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο πορτιέρε ο Καρλέτο έχει τεράστιες πιθανότητες να γίνει ο εκλέκτορας της Σελεσάο. Η πληροφορία, μάλιστα, φέρεται να έχει έρθει από τους Κασεμίρο, Βινίσιους και Μιλιτάο, δηλαδή "παιδιά" του Αντσελότι στην Ρεάλ: "Μίλησα με τους Κασεμίρο, Βινίσιους και Μιλιτάο και μου είπαν πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Αντσελότι να γίνει ο νέος προπονητής της Βραζιλίας. Θα προσπαθήσουμε να αποκλείσουμε την Ρεάλ ώστε ο Αντσελότι να μπορεί να έρθει στην Βραζιλία όσο το δυνατόν γρηγορότερα".

Πηγή: https://www.contra.gr/