Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αθλητικος δικαστης.png

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι αποφάσεις του Αθλητικου Δικαστή για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι ΑΕΚ - Απόλλωνα.

Μεταξύ άλλων θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις για τους Λουίς Όλτρα, Τσάβι Ρόκα και Αμρ Ουάρντα, για τη συμπεριφορά τους στην αναμέτρηση πρωταθλήματος ΑΕΚ-Απόλλωνα.

Ο διαιτητής Ιωάννης Χριστοδούλου κατήγγειλε στο φύλλο αγώνος ότι ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έσπρωξε τον προπονητή του Απόλλωνα ενώ στη συνέχεια έσπρωξε και τον 4ο διαιτητή, ο οποίος προσπάθησε να τους σταματήσει σε μία διένεξη που είχαν. 


Ο Τσάβι Ρόκα σύμφωνα με την καταγγελία χτύπησε τον 4ο διαιτητή με τον αγκώνα στην κοιλιακή χώρα και στο λαιμό με το χέρι.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Χοσέ Λουίς Όλτρα καταγγέλθηκε για φραστική επίθεση αλλά και γιατί έσπρωξε τον 4ο διαιτητή κατά την είσοδο του στα αποδυτήρια.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο διαιτητής του ντέρμπι κατήγγειλε ότι προκλήθηκαν ζημιές στο όχημα του από οπαδούς της ΑΕΚ οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα.

Ο παρατηρητής του αγώνα φέρεται επίσης να έχει καταγγείλει τον Αμρ Ουάρντα για απρεπή χειρονομία προς τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Τσάβι Ρόκα διέψευσε κατηγορηματικά τον διαιτητή για τα όσα καταγγέλλει στο φύλλο αγώνος ενώ ο Απόλλων αρνείται, με αποδείξεις όπως διατείνεται, ότι ο Ουάρντα προέβη σε οποιαδήποτε χειρονομία.