Τηλεόραση Ραδιόφωνο
α

Οσο κι αν είναι ασυνήθιστο το ΑΠΟΕΛ δεν κερδίζει και αυξάνει τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος Cyta. Την ισοπαλία με την Ομόνοια ακολούθησε αυτή με την Πάφο, όμως η διαφορά από τη δεύτερη θέση άνοιξε όπως και στην προηγούμενη αγωνιστική, αυτή την φορά φτάνοντας τους 4 βαθμούς. Είναι πάντως ένα σημαντικό προβάδισμα το οποίο οι γαλαζοκίτρινοι έχουν την εμπειρία να διαχειριστούν στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι αποτυχίες της ΑΕΚ συνεχίστηκαν όπως και οι εξαιρετικές εμφανίσεις του ΑΡΗ που δείχνει να είναι μία σημαντική απειλή για τους δύο πιο έμπειρους συν διεκδικητές. Κερδισμένη της αγωνιστικής η Ελαφρά ταξιαρχία με την καλύτερη δυναμική αυτή τη στιγμή από τους πρωτοπόρους, μόνιμα κερδισμένος εδώ και πέντε αγωνιστικές ο Απόλλων, που μεταμορφώθηκε με τον Μπογκτάν Αντόνε στον πάγκο του και διεκδικεί με αξιώσεις Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η ομάδα της Λεμεσού αμφισβητεί τις κατηγορίες για χειρονομία από τον Ουάρντα στον αγώνα με την ΑΕΚ και θα τον υπερασπιστεί κατά την εξέταση της υπόθεσης από τον αθλητικό δικαστή.
Η Πάφος έμεινε και πάλι στην ισοπαλία όμως με τις εμφανίσεις της στις τελευταίες δύο αγωνιστικές δείχνει ικανή για να διεκδικήσει τουλάχιστον Ευρωπαϊκό εισιτήριο.