Τηλεόραση Ραδιόφωνο
as

Στο παρελθόν ανήκει η σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά με τη Θεοδώρα Πετάλας, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε η εκπομπή «Πρωινό μας».

Ο Έλληνας τενίστας και η πρώην πλέον σύντροφός του, αποφάσισαν να χωρίσουν καθώς η απόσταση αλλά και τα πολλά ταξίδια του Στέφανου Τιτσιπά δυσκόλευαν τη σχέση τους, κατά το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Σε συνέντευξή του το 2021 στο περιοδικό Down Town, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε αποκαλύψει το παρασκήνιο της γνωριμίας τους. Σχετικά με αυτό, είχε πει:

«Γνωριζόμαστε εδώ και τρία χρόνια μέσω οικογενειακών φίλων. Πρωτοσυναντηθήκαμε στη Νέα Υόρκη και μου άρεσε πολύ ως κοπέλα, αλλά ήμουν ντροπαλός τότε και δεν εξέφρασα τα συναισθήματά μου. Πριν από δύο χρόνια, όμως, πάλι στη Νέα Υόρκη, της ζήτησα να βγούμε ραντεβού, να πάμε στο Μπρούκλιν για φωτογραφίες και νομίζω ότι της άρεσε. Έβγαλα μερικές φωτογραφίες οι οποίες μέχρι και σήμερα είναι οι αγαπημένες μου. Είναι ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει πολύ, με έχει φέρει σε σοβαρή ισορροπία και τρέφω πολλά συναισθήματα για εκείνη».

H Θεοδώρα Πετάλας είναι γεννημένη στο Λονδίνο από Γερμανίδα μητέρα και Έλληνα πατέρα και ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη. Εκεί σπούδασε «Project Management and Technology». Ο πατέρας της είναι επιχειρηματίας, ενώ η οικογένεια της συνδέεται με οικογενειακούς δεσμούς με τον βασιλικό οίκο της Ολλανδίας.

Φωτογραφίες τους από κοινές εμφανίσεις τους έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, καθώς σπάνια τους «εντόπιζε» ο φακός των παπαράτσι.