Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Ik

Ο επιθετικός της Κολόν Σάντα Φε, Μπράιαν Φερνάντες, αγνοείται εδώ και μια εβδομάδα και το αυτοκίνητο του βρέθηκε τη Δευτέρα (20/3) εγκαταλελειμμένο χωρίς ρόδες και με σπασμένα τζάμια.
Εδώ και περίπου μια εβδομάδα ο επιθετικός της Κολόν Σάντα Φε, Μπράιαν Φερνάντες αγνοείται με τις Αρχές να αναζητούν τα ίχνη του, μετά από σχετική αναφορά του στενού του κύκλου. Τη Δευτέρα (20/3) βρέθηκε στο Σανταφέ εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητό του, χωρίς ρόδες και με σπασμένα τζάμια.


Πριν την εξαφάνιση του ο προπονητής της Κολόν είχε θέσει τον 28χρονο σέντερ φορ εκτός ομάδες λόγω αδικαιολόγητων απουσιών του από την προπόνηση. Ο Φερνάντες υπέγραψε στην Κολόν τον Ιανουάριο του 2020 όταν είχε μείνει ελεύθερος από το Πόρτλαντ και έκτοτε μετράει δυο δανεισμούς στη Φέρο και μια στην Ντεπορτίβο Μαντρίν, οι οποίες αγωνίζονται στην Β' κατηγορία της Αργεντινής.

Ll


Ο Αργεντινός έχει απασχολήσει περισσότερο με την εξωγηπεδική του ζωή, καθώς έκανε χρήση ναρκωτικών, ενώ τον περασμένο Οκτώβριο είχε συλληφθεί για... καυγά σε στάση λεωφορείου.