Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σδσδ

Δείτε όλα όσα είπε ο τεχνικός της Ανόρθωσης Βέσκο Μιχαϊλοβιτς και υπηρεσιακός προπονητής του Ολυμπιακού Λευκωσίας Κυριάκος Πολυκάρπου, μετά την νίκη της Κυρίας επί των μαυροπρασίνων με 2-1.

Βέσκο Μιχαϊλοβιτς(Ανόρθωση): «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες για την αποψινή τους νίκη. Ο λόγος που τους δίνω συγχαρητήρια είναι γιατί ήταν συγκεντρωμένοι από την αρχή έως το τέλος. Αν δούμε ολόκληρο το παιχνίδι πιστεύω ότι στο τέλος της ημέρας δίκαια κερδίσαμε το ματς. Η συνέχεια θα είναι η ιδιά. Να είστε σίγουροι πως η Ανόρθωση θα παρουσιάζεται σε κάθε επόμενο παιχνίδι όπως ήταν στο δεύτερο ημίχρονο σήμερα. Με αυτό το πάθος πιστεύω θα κάνουμε ακόμη περισσότερες νίκες, έστω αν είμαστε στο δεύτερο γκρουπ. Είμαι χαρούμενος γιατί κερδίσαμε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του τελευταίου μήνα».

Για τα κίνητρα που δίνει στους ποδοσφαιριστές του: «Κίνητρο είναι το άσπρο σορτσάκι και η άσπρη φανέλα. Όταν παίζεις για αυτή τη φανέλα δεν χρειάζεσαι ιδιαίτερο κίνητρο».

Κυριάκος Πολυκάρπου(Ολυμπιακός Λευκωσίας): «Μας αφήνει απογοητευμένους το αποτέλεσμα. Λόγω της θέσης μας πρέπει να κερδίζουμε βαθμούς. Καμιά φορά όταν παίζεις τελευταίος, αν νικήσουν οι αντίπαλοί σου σου βάζει επιπλέον πίεση. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου καλοί και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από μια στατική φάση. Στο δεύτερο μέρος με κάποιες αλλαγές είχαμε καλύτερη εικόνα και διεκδικήσαμε βαθμό ή βαθμούς. Ήμασταν πιο διεκδικητικοί, όμως η Ανόρθωση πέτυχε και δεύτερο γκολ με πέναλτι και κάπου εκεί κρίθηκαν όλα. Έρχεται η διακοπή, θα ξεκουραστούμε και θα δουλέψουμε ταπεινά για τη συνέχεια».