Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σδσδ

Χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό έτρεξαν σε τέσσερις διαδρομές, κατά τη διάρκεια της δεύτερης και τελευταίας μέρας, ζώντας την ξεχωριστή εμπειρία συμμετοχής στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού. 

Διοργανωτές, χορηγοί και όλοι όσοι είχαν ρόλο στη διαδικασία του μεγάλου αθλητικού γεγονότος είχαν κάθε λόγο να αισθάνονται περήφανοι και ικανοποιημένοι.

O Βρετανός Μάθιου Μπάλντεν με χρόνο 2 ώρες, 21 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα τερμάτισε πρώτος στην μεγαλύτερη διαδρομή της ημέρας, τον μαραθώνιο 42 χιλιομέτρων.Στην 2η θέση τερμάτισε  ο Γκρέγκορ Γκράφ και στην τριτη ο Κριστόφ Πονταρόφσκι. Στις γυναίκες  πρώτη τερμάτισε η Μαρία Σωτηρίου με χρόνο τρεις ώρες πέντελεπτά και 4 δευτερόλεπτα.Την τριάδα συμπλήρωσαν η  Γαλλίδα Καρίμα Κουιζκούρετ και η Ιρίνα Μασάνοβα απο την Ρωσία. 

Στον Μουσκίτα ημιμαραθώνιο 21ενός χιλιομέτρων πρώτος τερμάτισε ο Βάικεν Τέιμρουζ από τη Γεωργία, δευτερος ο Γιώργος Χαράκης και τρίτος ο Κωνταντινονος Τιμινης

Στην πρώτη θέση του δρόμου ενέργειας Πετρολίνα 10 χιλιομέτρων τερμάτισε ο  Ολιβερ Πραιορ. Δεύτερος ο Γιέλλε Μπούλενς και τρίτος ο Γιώργος Τοφή. Έγινε επίσης ο ατομικός δρόμος των πέντε χιλιομέτρων με τον Αντρέα Γκακουμή Μιχάρα να τερματίζει πρώτος. Ακολούθησαν οι  Κώστας Αμτζοπουλος και ο Αντρέας Ζένιος. Στις γυναίκες πρώτη ήταν η Μονα Λιζα Καλιμερι, δεύτερη η Μαρία Παναγιώτου και τρίτη η Ντιάνα Ποντολεανου.  

Ο ΑΝΤ1 ως ο μεγάλος χορηγός επικοινωνιας του Μαραθωνίου πρόβαλε με ζωντανές μεταδόσεις από την τηλεόραση και live links από το ραδιόφωνο το γεγονός ενώ συνεχής ήταν η ενημέρωση και από την ιστοσελίδα ANT1LIVE.COM

Διοργανωτές και Συμμετέχοντες έδωσαν ραντεβού για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού που θα γίνει του χρόνου, τέτοια περίοδο στον ίδιο χώρο.