Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2

Η Χεορχίνα Ροντρίγκες λύγισε όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του μωρού της στη δεύτερη σεζόν της σειράς της "I am Georgina", ενώ αποκάλυψε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε αναλάβει το δύσκολο κομμάτι να ανακοινώσει την άσχημη είδηση στα παιδιά τους.

Στις 24 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα του Netflix η δεύτερη σεζόν της σειράς "I am Georgina", της συντρόφου του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκες.

Το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε το πώς βίωσε καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά και το πόσο δύσκολο ήταν να διαχειριστεί τον χαμού του μωρού της, καθώς από τα δίδυμα που κυοφορούσε γεννήθηκε μόνο το κορίτσι.

 

"Κάθε φορά που πήγαινα στον γυναικολόγο, το προηγούμενο βράδυ έβλεπα εφιάλτες γιατί ανησυχούσα για τη θέση που βρίσκονταν, πώς θα ήταν ο τοκετός, αν θα έκανα καισαρική. Σε κάθε υπερηχογράφημα φοβόμουν πολύ, είχα άγχος γιατί είχα τρεις αποβολές στο παρελθόν.

Γεννήθηκαν τη δεύτερη μέρα του Πάσχα, η στιγμή που τόσο περίμενα έφτασε κι η καρδιά σου σταμάτησε. Η Μπέλα γεννήθηκε δυνατή και υγιής, αλλά ένα κομμάτι της καρδιάς μου έφυγε μακριά", είπε η Χεορχίνα και στη συνέχεια δήλωσε ότι στην αρχή προσπάθησε να κρύψει την κατάσταση από τα παιδιά:

"Τους είπα ότι ο Άνχελ θα περίμενε λίγο ακόμα για να γεννηθεί, ότι θα γεννηθεί αργότερα. Ο Κριστιάνο τούς είπε ότι ο Άνχελ ήταν στον παράδεισο. Αυτή ήταν μία δόση πραγματικότητας.

Δεν θα είμαι ποτέ η ίδια. Κάθε φορά που κοιτάζω την Μπέλα αναρωτιέμαι "θα ήταν σαν αυτή; Η αλήθεια είναι ότι νιώθω ότι δεν είμαι έτοιμη να σκεφτώ ή να αποδεχτώ αυτό που συνέβη".

 

Πηγή: sports24.gr