Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ασ

Πλημμύρισε παιδικά χαμόγελα ο Μόλος Λεμεσού το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023, αφού σχεδόν 1.000 μικρά παιδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη χαρά της συμμετοχής στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου, τρέχοντας και φέτος δωρεάν στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, στην Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race έλαβαν μέρος περίπου 1.000 παιδιά ηλικίας 6-11 ετών, αψηφώντας το βροχερό σκηνικό: τα παιδιά 6-8 ετών έτρεξαν 800 μέτρα και τα παιδιά 9-11 ετών έτρεξαν 1.200 μέτρα. Παρά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στη Λεμεσό τα παιδιά ήταν εκεί και έτρεξαν δίπλα στη θάλασσα, απολαμβάνοντας μία πανέμορφη διαδρομή. Τα πρόσωπα των παιδιών γέμισαν με χαμόγελα, στην πιο όμορφη εικόνα του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού.

Παράλληλα όλα τα μικρά παιδιά που έλαβαν μέρος στον δεύτερο αγωνιστικό δρόμο του Σαββάτου πήραν χωρίς καμιά χρέωση το μπλουζάκι τους και φορέσαν και το αναμνηστικό τους μετάλλιο, παίρνοντας και δίπλωμα γι' αυτή τους τη συμμετοχή. Όλα τα έξοδα της συμμετοχής τους τα κάλυψε το Andrey & Julia Dashin’s Foundation, το οποίο είναι και ονομαστικός χορηγός της διαδρομής.

Εξάλλου, την εκκίνηση στην Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race έδωσε η κα. Τζούλια Ντασίν. «Είναι η έκτη χρονιά που χορηγούμε τον Αγώνα Νεολαίας στον Μαραθώνιο Λεμεσού. Και κάθε φορά αισθανόμαστε πιο συνδεδεμένοι με τη διοργάνωση και με τα μοναδικά οφέλη που χαρίζει στα παιδιά, τα οποία τρέχουν μαζί και προσπαθούν μαζί. Αποκτούν μεγαλύτερη δύναμη, σωματική και πνευματική. Χαιρόμαστε, γιατί μπορούμε να απολαύσουμε τη διοργάνωση αυτή σε ένα μοναδικό περιβάλλον, δίπλα στη θάλασσα», δήλωσε η κα. Ντασίν.

Η Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race τελεί υπό την αιγίδα της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Φιλίππας Καρσερά.

Για περισσότερες πληροφορίες:  www.limassolmarathon.com

ασ
ασ
ασ