Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ασ

Η πρώτη ημέρα του Μαραθωνίου Λεμεσού ολοκληρώθηκε, με την εταιρία Emel να καταλαμβάνει την πρώτη θέση στον εταιρικό μαραθώνιο 5ΚΜ της Primetel. Στο βάθρο και στην 2η θέση ανέβηκε η RoboMarkets, ενώ 3η τερμάτισε η PwC.

Με σημείο εκκίνησης το Μόλο Λεμεσού, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού επιφυλάσσει ένα έντονο αγωνιστικό πρόγραμμα με 6 διαφορετικές διαδρομές καλώντας δρομείς όλων των ηλικιών και επιδόσεων να λάβουν μέρος στη μεγαλύτερη δρομική διοργάνωση του νησιού.

Σήμερα διεξήχθη ο Primetel Εταιρικός δρόμος 5 χλμ, ο οποίος έδωσε την ευκαιρία σε οργανωμένα σύνολα (ομάδες και εταιρείες) να  δοκιμάσουν τα όρια τους, να διασκεδάσουν και να γίνουν ένα! Την ίδια ημέρα εκατοντάδες παιδιά έτρεξαν και έζησαν την εμπειρία της συμμετοχής απολαμβάνοντας μία υπέροχη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα μέσα από τον Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race 1 χλμ!

Ο Μαραθώνιος ολοκληρώνεται αύριο και περιλαμβάνει διαδρομές που προσελκύουν κάθε χρόνο αθλητές υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για το Μαραθώνιο Δρόμο 42 χλμ,  το Muskita Ημι-Μαραθώνιο Δρόμο 21 χλμ, τον Petrolina Δρόμο Ενέργειας 10 χλμ και τον Ατομικό Δρόμο 5χλμ.