Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2

Δείτε τις δηλώσεις των δύο τεχνικών ύστερα από την νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΛ με 0-1...

 

Τσέντομιρ Γιανέφσκι:

"Είναι πολύ κακό αποτέλεσμα για μένα αυτό γιατί πρέπει να σκεφτώ αν θα μείνω ακόμη ως προπονητής εδώ. Δεν μπορώ να το αποδεχθώ. Πρώτο ημίχρονο δεν κάναμε τίποτε, ο Ολυμπιακός άξιζε να κερδίσει και μπράβο τους. Όμως δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω.

"Είμαι πολύ απογοητευμένος και ότι πω δεν θα είναι καλό. Ευχαριστώ τους οπαδούς που ήρθαν. Μπράβο και σε αυτούς". 

"Πρέπει να πάρω απόφαση μετά από αυτό το παιχνίδι. Είμαι προπονητής που θέλω να κερδίζω κάθε παιχνίδι είτε στο πρώτο είτε το δεύτερο γκρουπ. Σήμερα δεν είδα τίποτα εκτός από κάποια λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Στο υπόλοιπο παιχνίδι δεν είδα τίποτα. Για τις φιλοδοξίες της ΑΕΛ αυτό δεν είναι αρκετό".

Στη διάσκεψη ο κόουτς της ΑΕΛ ανέφερε τα εξής:

"“Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Είχε περισσότερη διάθεση και θέληση από εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο νιώθω ότι κάναμε περίπατο. Λες και πήγαμε βόλτα για δείπνο. Δεν θέλω να βλέπω έτσι την ομάδα μου. Είμαι απογοητευμένος. Δεν μου άρεσε αυτό που είδα σήμερα. Σήμερα δείξαμε ότι δεν ήμασταν καλοί για να μπούμε στην εξάδα Δεν μπορούμε να πάμε μακριά έτσι. Σέβομαι τον εαυτό μου, θέλω περισσότερα και από τον εαυτό μου και από τους ποδοσφαιριστές μου. Δεν είχαμε διάθεση να παίξουμε και δεν ξέρω γιατί. Σε ένα νέο γήπεδο με τον κόσμο μας. Θα βγάλω τα δικά μου συμπεράσματα. Θα σκεφτώ και θα πάρω τις αποφάσεις μου".

"Ποτέ δεν μίλησα για τραυματισμούς ή δικαιολογίες. Επειδή έρχονται και οι ημιτελικοί έπρεπε να έχουμε περισσότερο κίνητρο. Ήταν δικό μας το λάθος που δεν είμαστε στην εξάδα. Πρέπει να βρίσκουμε κίνητρο για να κερδίζουμε κάθε βδομάδα. Δεν θέλω να παίρνω έτσι απλά τον μισθό μου και να μην μπορώ να δίνω κίνητρο στην ομάδα. Θα βγάλω τα συμπεράσματα μου. Θα σκεφτώ. Αύριο έχω δώσει ρεπό στους παίκτες. Δεν θέλω να δω τους παίκτες αύριο. Θέλουμε όλοι να καθαρίσει το μυαλό μας. Δεν είναι αρκετές αυτές οι εμφανίσεις για την ΑΕΛ. Περιμένω περισσότερα. Θα βγάλω τα συμπεράσματά μου και θα σκεφτώ".

Μάκης Σεργίδης: 

«Κατ’ αρχάς θέλω να πω ευχαριστώ τους ανθρώπους της ΑΕΛ και του σταδίου. Είχαμε ένα απρόοπτο που σαφώς επηρεάζει τη λειτουργία της ομάδας, ήταν πολύ εξυπηρετικοί στο να μας βοηθήσουν να προετοιμαστούμε καλύτερα.

 

Όταν έρχεσαι στη Λεμεσό για να παίξει με την ΑΕΛ, μια ομάδα του Γινάβεσκι, πάντα είναι δύσκολο, έδειξε αυτή η ομάδα στην α’ φάση ότι μπορούσε να κάνει μεγάλα πράγματα.

Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, δίνουμε αρκετές απαντήσεις εδώ και καιρό, κάποτε παίρνουμε αυτό που αξίζουμε, κάποτε όχι. Δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις, θέλουμε να βελτιωνόμαστε, να παίρνουμε τους βαθμούς κα να πετύχουμε τους στόχους του Ολυμπιακού. Είμαστε στο γκρουπ για την παραμονή και στο τελευταίο κομμάτι του κυπέλλου. Θα τα δώσουμε όλα για να ικανοποιήσουμε το μεγαλείο του συλλόγου.»