Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αεκ αρενα

Η Αστυνομία ενημερώνει για τα μέτρα που θα ληφθούν για την ασφαλή διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα για την Europa Conference League της UEFA, μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ και WEST HAM UNITED, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 09.03.2023 και ώρα 19:45, στο στάδιο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ, στη Λάρνακα.

Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας της West Ham United θα παραχωρηθεί η Βόρεια κερκίδα και χώρος στην Ανατολική κερκίδα (Section 304), ενώ στους οπαδούς της γηπεδούχου ΑΕΚ θα παραχωρηθούν, η Δυτική, η Νότια και η Ανατολική κερκίδα.

Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 17:45. Οι οπαδοί των δύο ομάδων καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα. Τυχόν καθυστέρηση στην προσέλευση θα σημαίνει και δική τους ταλαιπωρία.

Ανακοινώνεται ότι:

ΑΕΚ

Οι οπαδοί της ΑΕΚ κατά την άφιξη τους στο στάδιο προτρέπονται να αποφεύγουν τον κυκλικό κόμβο του KLEIMA και αντί αυτού να προσέρχονται στο στάδιο από την πλευρά του νέου κυκλικού κόμβου του σταδίου ΚΙΤΙΟΝ. Από εκεί να κατευθύνονται προς το κολυμβητήριο και μετά αμέσως αριστερά και να σταθμεύουν ανατολικά και νότια του χώρου στάθμευσης του σταδίου ΓΣΖ και νοτιοδυτικά του σταδίου ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ.

WEST HAM UNITED

Οι οπαδοί της WEST HAM UNITED προτρέπονται όπως μεταβούν στη βόρεια πλευρά του σταδίου χρησιμοποιώντας τον δρόμο από τον κυκλικό κόμβο των λεωφόρων Ελευθερίας και Γεώργιου Γρίβα Διγενή, προς τη λεωφόρο Γιώργου Χριστοδουλίδη και ακολούθως από τον κυκλικό κόμβο της λεωφόρου Γιώργου Χρισοδουλίδη, παρά το MALL, να κατευθυνθούν δεξιά προς το στάδιο. Θα πρέπει να βρίσκονται όλοι στο στάδιο μέχρι η ώρα 18:30 και να έχουν μαζί τους το διαβατήριο τους και το εισιτήριο αγώνα. Δεν θα επιτραπεί σε κανένα οπαδό της φιλοξενούμενης ομάδας να εισέλθει στο στάδιο εάν δεν έχει μαζί του τα πιο πάνω έγγραφα.

Τονίζεται σε όλους ότι:

o Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων

o Απαγορεύεται επίσης η μεταφορά στο στάδιο αναπτήρων και κερμάτων

o Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα

o Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε αλλού

o Απαγορεύεται η είσοδος στο στάδιο φιλάθλων που έχουν στην κατοχή τους σακίδια ώμου και προστατευτικά κράνη μοτοσικλετιστών

Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχθεί από το στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου, ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης, κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λάρνακας μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 24-804040, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 και για περιστατικά επείγουσας ανάγκης στον τηλεφωνικό αριθμό 112.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στην περιοχή του σταδίου ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρηση των φιλάθλων.

κθυτ