Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μιλαν τραικοβιτς

Δείτε την ενημέρωση από την ΚΟΕΑΣ για τον Μίλαν Τραίκοβιτς και την Ναταλία Χριστοφή

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ: ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ Ο ΜΙΛΑΝ ΤΡΑΪΚΟΒΙΤΣ

Στα ημιτελικά των 60μ. με εμπόδια σταμάτησε η πορεία του Μίλαν Τράικοβιτς, στο 37ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, στην Κωνσταντινούπολη. Ο αθλητής του Αντώνη Γιαννουλάκη τερμάτισε στην 6η θέση της δεύτερης ημιτελικής σειράς σε 7.73, αφού χτύπησε δυνατά το τέταρτο εμπόδιο και έχασε ρυθμό, ενώ είχε ξεκινήσει δυνατά. Συνολικά, ο Τράικοβιτς είχε τον 9ο χρόνο στις δύο ημιτελικές σειρές, με τους διοργανωτές να περνάνε στον τελικό τους τέσσερις πρώτους από κάθε σειρά! Με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκε μία δύσκολη περίοδος για τον Μίλαν Τράικοβιτς, και φάνηκε τελικά ότι ο τραυματισμός στη μέση τον άφησε πίσω, όμως ήταν παρών σε ένα ακόμα Ευρωπαϊκό Κλειστού και έδωσε ό,τι μπορούσε. Για τον πρωταθλητή Ευρώπης του 2019 στη Γλασκώβη ακολουθεί σημαντική ξεκούραση και προετοιμασία για τον ανοικτό στίβο, όπου θα κυνηγήσει την πρόκρισή του για το Παγκόσμιο της Βουδαπέστης.

Συγχαρητήρια Milan Trajkovic και στον προπονητή σου Αντώνη Γιαννουλάκη για την παρουσία στο Ευρωπαϊκό Κλειστού.

η

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ: ΔΕΝ ΚΑΤΗΛΘΕ Η ΝΑΤΑΛΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΗ

Ο τραυματισμός της Ναταλίας Χριστοφή στον δικέφαλο του αριστερού της ποδιού, δεν της επέτρεψε να κατέλθει πριν από λίγο στην πρώτη ημιτελική σειρά των 60μ. με εμπόδια στο 37ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Το σημαντικό για την αθλήτρια του Αλέξανδρου Σταυρίδη είναι η υγεία της, ενόψει και της καλοκαιρινής περιόδου, που έχει Παγκόσμιο στη Βουδαπέστη, και με αυτό το σκεπτικό δεν θέλησαν να ρισκάρουν οποιαδήποτε σοβαρότερη ζημιά. Έτσι, για την εξαιρετική στη χειμερινή περίοδο Ναταλία Χριστοφή, ολοκληρώθηκε άδοξα η φετινή παρουσία της στο Ευρωπαϊκό Κλειστού και έχει πια ως πρωταρχικό στόχο την αποκατάσταση του τραυματισμού της.

Συγχαρητήρια Natalia Christofi και Alexandros Stavrides για την καταπληκτική σεζόν έως τώρα, που συνοδεύτηκε από το παγκύπριο ρεκόρ στα 7.92, περαστικά, καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή.

δ