Τηλεόραση Ραδιόφωνο
α

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον ΑΠΟΕΛ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου  Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά:

Για την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή: «Όταν κοιτάζεις να κερδίζεις τότε το πιο πιθανό είναι να είσαι κερδισμένος σε πολλά μέτωπα. Η ομάδα που προχωρά με το απόλυτο των βαθμών τότε σίγουρα θα καρπώνεται και τα οφέλη. Όταν βρεθήκαμε στο -4 προ τεσσάρων αγωνιστικών, αυτό το οποίο επιθύμησαμε να κάνουμε είναι να διακρίνουμε την πραγματικότητα. Τίποτα δεν είχε χαθεί εκείνο τον καιρό όπως και τίποτα δεν έχουμε κερδίσει τώρα που βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση. Κάθε επόμενο παιχνίδι για εμάς είναι ένας τελικός όπου διακυβεύεται ένα αποτέλεσμα και τρεις βαθμοί ή μια πρόκριση».

Για τη δυναμική και τον εθνουσιασμό στις τάξεις του κόσμου: «Δεν είπαμε ποτέ ότι δεν υπάρχει. Δεν συγκρίνουμε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ με άλλους φιλάθλους γιατί είναι ασύγκριτο πράγμα. Στο επόμενο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα για το πρωτάθλημα, θα σπάσει το φράγμα των 100 χιλιάδων. Το μόνο που ανταγωνιζόμαστε σε όλους τους τομείς είναι τον ίδιο τον εαυτό μας. Διακρίνοντας πως είχαμε ξεκινήσει με την πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, κανείς μπορεί να πει ότι υπήρξε μια μικρή πτώση σε σχέση με την παρουσία του κόσμου. Με τη Δόξα είχαμε 6800 εισιτήρια, νούμερο κάτω από τον μέσο όρο των 8μισι χιλιάδων. Νομίζω πρέπει να κατανοήσει ο κόσμος πως πλέον κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Και για να γραφτεί ένα όμορφο τέλος τότε πρέπει να είμαστε συνεχώς δίπλα από την ομάδα. Σαφώς και ευχαριστούμε τον κόσμο μας. Στόχος μας φέτος είναι να σπάσουμε το ρεκόρ όλων των εποχών».

Για την προπώληση του αυριανού επαναληπτικού: «Έχουμε ξεπεράσει τις 2μισι χιλιάδες εισιτήρια μεμονωμένα. Άρα πλησιάζουμε τις 8μισι χιλιάδες. Σίγουρα θέλουμε να έχουμε ένα αριθμό που να είναι πενταψήφιος».

Για το πως πάει στον αυριανό επαναληπτικό ο ΑΠΟΕΛ: «Ο λόγος που έχουμε καταφέρει να κτίσουμε ένα νικηφόρο σερί απέναντι είναι γιατί δεν βάζουμε ως βαρόμετρο τι έχουμε κάνει στο προηγούμενο παιχνίδι. Την Τετάρτη θα είναι μια νέα ιστορία. Με αυτή την προσέγγιση θα πάμε στο παιχνίδι. Το ζητούμενο είναι να εξασφαλίσουμε την πρόκριση και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Δεν μας επιτρέπεται να εφησυχάσουμε και να θεωρήσουμε κάτι δεδομένο».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει του αυριανού αγώνα: «Δεν θα έχουμε τον Σούσιτς, τον Θεοδώρου και τον Μπέν. Ελάχιστες είναι πιθανότητες για τον Φεράρι. Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες για τους Σαρφό και Κβιλιτάια».

Για το πότε θα επιστρέψει ο Μπεν: «Είναι μυϊκό το πρόβλημα. Θα αξιολογείται ο ποδοσφαιριστής και θα δούμε».

Για το γεγονός ότι χρίζουν αρκετοί τον ΑΠΟΕΛ 1ο φαβορί για τον τίτλο: «Πάντα ήμασταν το πρώτο φαβορί για τον τίτλο λόγω της εμπειρίας και του ονόματος».

Για το ανέβασμα του Ντάλσιο και την κριτική που είχε δεχτεί κατά καιρούς: «Πάρα πολλοί παίκτες κατά τη διάρκειας της σεζόν περνούν από κριτική. Στο τέλος της ημέρας θα δούμε τι προσφέρει ένας παίκτης στο σύνολο της χρονιάς. Ο Ντάλσιο είναι ένας παίκτης που είναι αποτύπωση τα αφοσίωσης στην τακτική ενός προπονητή. Και οι δυο προπονητές που είχαμε φέτος δεν σταμάτησαν να χρησιμοποιούν τον Ντάλσιο. Έχει κάνει και καλά παιχνίδια, έχει κάνει και κακά. Τον τελευταίο καιρό είναι από τους καταλύτες στην κατάκτηση αποτελεσμάτων».

Για την παρουσία των Δανών στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου: «Ήταν μια διαιτησία που δεν έπαιξε κανένα ρόλο στην εξέλιξη του αποτελέσματος. Δώσαμε και συγχαρητήρια στη διαιτησία».

Για το επίπεδο της κυπριακής διαιτησίας: «Εδώ κάναμε συμφωνία με τη Δανία για να ανταλλάξουμε διαιτητές και προκλήθηκαν αντιδράσεις των Δανών. Είδαν ότι το επίπεδο της κυπριακής διαιτησίας δεν είναι στο επίπεδο των Δανών».