Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2

Δείτε τις δηλώσεις των δύο τεχνικών ύστερα από την νίκη του Απόλλωνα επί της ΑΕΚ με 2-1..

 

Χοσέ Λουίς Όλτρα:

"Δεν έχω να πω πολλά σήμερα, συγχαρητήρια στον Απόλλωνα. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες ότι παίζουμε καλά αλλά πρέπει να ανέβουμε για να κερδίσουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε, να σκεφτούμε το μεγάλο λάθος στο τέλος".

Για την 2η συνεχόμενη ήττα: "Οι ήττες ήρθαν μετά τα Ευρωπαϊκά που καταφέραμε να γράψουμε ιστορία. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, ήμασταν ανταγωνιστικοί. Πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και δεν νομίζω να μας επηρεάσει ψυχολογικά. Μπορούμε να αγωνιστούμε και καλύτερα, αλλά είναι λογικό με την προσπάθεια που κάναμε την Πέμπτη. Πιστεύω στο ρόστερ."

"Στην τελευταία φάση ξεχάσαμε την άμυνα. Δεν είχαμε καλές τοποθετήσεις. Λόγω της επιθυμίας να φτάσουμε στην νίκη με λανθασμένες τοποθετήσεις δεχθήκαμε το γκολ."

Μπογκτάν Αντόνε: 

 

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και ιδιαίτερα για τους παίκτες μου γιατί δούλεψαν πολύ σκληρά τις προηγούμενες μέρες. Αυτός είναι ο τρόπος που κοουτσάρω, μου αρέσει οι παίχτες μου να παλεύουν και να τρέχουν. Οι παίκτες μου ποτέ δεν σταματάνε να τρέχουν, ακόμα και στο γκολ στο τέλος αυτό έγινε. Είμαι χαρούμενος γιατί όλοι πραγματικά δουλεύουν στις προπονήσεις».

Για το πάθος που δείχνει στον πάγκο; "Μου αρέσει να πολεμώ, να τρέχω, να συμμετέχω όταν κοουτσάρω. Αυτός είναι ο τρόπος μου. Θα τα δίνουμε όλα."

Για το μπλε πουκάμισο αν φέρνει γούρι; "Ελπίζω να μου φέρνει τύχη το πουκάμισο. Τελευταία στιγμή το φόρεσα."

Τι βρήκατε στον Απόλλωνα; "Δεν μου αρέσει να μιλώ για την κατάσταση που βρήκα εδώ, θέλω να μιλώ για το τι κάνω τώρα. Εγώ ήρθα να βοηθήσω. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε μαζί. Να γινόμαστε καλύτεροι βήμα με βήμα. Οι παίκτες, το προσωπικό, οι οπαδοί, ο Νίκος Κίρζης που έκανε τρομερό έργο τη τελευταία δεκαετία."