Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σδ

Δείτε όλα όσα είπαν Μάκης Σεργίδης και Σάββας Πουρσαϊτίδης μετά το τέλος του αγώνα Νέα Σαλαμίνα-Ολυμπιακός 2-2.

Μάκης Σεργίδης(Ολυμπιακός): «Συγχαρητήρια στη Νέα Σαλαμίνα και σε όλους τους συντελεστές και ότι έχουν πετύχει φέτος. Είναι ένας  αγώνας που μας αφήνει πικρή γεύση. Ο ποδοσφαιριστές έδωσαν τα πάντα, ακολούθησαν το πλάνο. Με τρομερά ψυχικά αποθέματα καταφέραμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα.Ξέραμε ότι θα υποφέραμε στις στατικές φάσεις γιατί η Νέα Σαλαμίνα είναι πολύ καλή σε αυτό. Υπάρχει και η ατυχία και δυστυχώς οι αγώνες κερδίζονται όταν αποφεύγονται τα λάθη. Έχω μάθει να μην τα παρατάω στη ζωή μου και οι παίκτες μου από αύριο θα σηκώσουν κεφάλι. Δεν με ενδιαφέρει οι άλλοι παρά μόνο να πάρει τους βαθμούς ο Ολυμπιακός για να ξεπεράσει κάποιες άλλες ομάδες. Όλες τις πιθανότητες που έχουμε θα τις εξαντλήσουμε».

Για το κύπελλο: «Η Ανόρθωση με τον Βέσκο ανέβηκε και έγινε πολύ καλή ομάδα.  Έχουμε το δικό μας τεράστιο κίνητρο και έχουμε το δικό μας και θα πάμε να παλέψουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση».


Σάββας Πουρσαϊτίδης(Νέα Σαλαμίνα): «Ήταν ένα ματς που προηγηθήκαμε αλλά δεν καταφέραμε να πάμε με το υπέρ μας σκορ στα αποδυτήρια. Ισοφαριστήκαμε και δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε σύστημα και γίναμε καλύτεροι. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε στην 6η θέση, και θα φανεί στην τελευταία αγωνιστική ποιοι θα βρεθούν εκεί. Είμαστε στην 6άδα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν σκεφτόμαστε την 6άδα αλλά τον αγώνα κυπέλλου. Θα κάνουμε ότι περνάει από τα χέρια και τα πόδια μας για να προκριθούμε».