Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σσδ

Δείτε όλα όσα είπαν Βέσκο Μιχαίλοβιτς και Μάκης Σεργίδης μετά το τέλος του πρώτο προημιτελικού κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ανόρθωσης στο Μακάρειο, όπου η ομάδα της Λευκωσίας κέρδισε με 2-1.

Βέσκο Μιχαίλοβιτς(Ανόρθωση): «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε, απέναντι σε μια καλή οργανωμένη αμυντικά ομάδα. Με δυο τελικές κατάφεραν και μας κέρδισαν. Όμως το καλό για μας είναι ότι υπάρχει και 2ο παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι η Ανόρθωση δεν θα έχει την εικόνα που είχε στο 2ο ημίχρονο. Πιστεύω ότι στο γήπεδο μας μπροστά από τον κόσμο μας θα καταφέρουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Ξανά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμοι.. Μπορεί να έφυγαν στεναχωρημένοι από το γήπεδο όμως να είναι σίγουροι ότι στη συνέχεια α είμαστε καλύτεροι».

Για την παρουσία του κόσμου και το κλίμα στην ομάδα: «Το κλίμα στην Ανόρθωση είναι πάρα πολύ καλό. Υπάρχει ενθουσιασμένος στον κόσμο, πιστεύουν στην ομάδα. Είναι στο χέρι μας να καταφέρουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση».


Μάκης Σεργίδης(Ολυμπιακός): «Θέλαμε να συνδυάσουμε ροτέισιον και αποτέλεσμα. Πετύχαμε και τα δύο. Η Ανόρθωση είναι μία ομάδα που έγινε πολύ παραγωγική με τον Βέσκο. Δεν ήταν εύκολο να τους αντιμετωπίσουμε με τις τόσες αλλαγές. Δεν είναι εύκολη η διαχείριση του αγώνα. Συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίστηκαν. Ακολούθησαν το πλάνο μας και νομίζω ήταν όλοι αρκετά θετικοί. Από αύριο βλέπουμε την αποκατάσταση για να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα».