Τηλεόραση Ραδιόφωνο
3

Δείτε τις δηλώσεις των δύο τεχνικών ύστερα από την νίκη της ΑΕΛ επί της Νέας Σαλαμίνας με 1-0..

Τσέντομιρ Γιανέφσκι:

Συγχαρητήρια για την καλή μας προσπάθεια. Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Η Νέα Σαλαμίνα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Μας βοήθησε ο κόσμος. Σκοράραμε και πήραμε τη νίκη. Στο πρώτο μέρος κάναμε καλές ευκαιρίες, στο δεύτερο ημίχρονο η Νέα Σαλαμίνα έμεινε πίσω και έπρεπε να σπάσουμε αυτό το τείχος της. Μας άλλαξε τα πλάνα μας ο τραυματισμός του Μιραλάς, ο Κατσάνικλιτς δεν ήταν έτοιμος να παίξει 90 λεπτά και έπαιξε 60. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα. Η πίεση είναι στον αντίπαλο που πρέπει να σκοράρει. Παραμένουμε ήρεμοι και κοιτάζουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Έχουμε ακόμη στόχο και υπάρχει μια βαθμολογική ελπίδα για την εξάδα και θα την κυνηγήσουμε"

Θα μπορούσε να τρέξει γρηγορότερα η ΑΕΛ στην επίθεση; Ήταν χαρακτηριστικά αργές οι κινήσεις.. Πως σκοπεύει να διαχειριστεί το προβάδισμα ενόψει επαναληπτικού.. “Το είπα και πριν δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα και πιο γρήγορα. Όμως έχουμε αρκετους τραυματίες και κάθε βδομάδα παίζουμε με διαφορετική ομάδα. Ένας από τους λόγους είναι αυτός. Προσπαθούμε να παίξουμε πιο γρήγορα . Μη ξεχνάτε σε ποια βαθμολογική θέση ήταν τον Σεπτέμβρη η ομάδα. Οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.Σάββας Πουρσαιτίδης 

"Τελείωσε το πρώτο παιχνίδι. Δεχτήκαμε σε μια περίεργη φάση με πέναλτι το γκολ. Είχαμε ευκαιρίες και οι δύο ομάδες. Συνεχίζουμε, υπάρχει επαναληπτικός. Το μυαλό μας τώρα είναι στο πρωτάθλημα".

"Μέχρι τη φάση του πέναλτι εμείς είχαμε τις πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες. Το πέναλτι θα συζητηθεί, πρέπει να την δω, με έχουν ενημερώσει αρκετοί".

"Στο δεύτερο παιχνίδι πρέπει να πετύχουμε 2 γκολ, να μην δεχτούμε γκολ και να προκριθούμε".

"Υπάρχει υλικό. Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και στους δύο θεσμούς. Για να μεγαλώσουμε σαν ομάδα πρέπει να ανταπεξέλθουμε και στα δύο".