Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σδ

Δείτε όλα όσα είπαν Μπρούνο Ακράποβιτς και Χοσέ Λουίς Όλτρα, μετά τον ισόπαλο 1-1 αγώνα μεταξύ της ΑΕΚ και του Ακρίτα

Μπρούνο Ακράποβιτς(Ακρίτας):«Είδαμε ένα ωραίο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Ελπίζω οι φίλαθλοι να το απόλαυσαν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα. Παίξαμε όπως το σχεδιάσαμε με αντεπιθέσεις και κλείναμε τους χώρους πίσω. Στο τέλος δεχτήκαμε την ισοφάριση αλλά και πάλι είμαι ευχαριστημένος με τον βαθμό σε μια πολύ δύσκολη έδρα».

Για το ότι η ομάδα του πήρε τον βαθμό με τον πρωτοπόρο: «Σίγουρα δεν περίμενα τέτοιο αποτέλεσμα όταν είδα το πρόγραμμα. Να παίζεις με την ΑΕΚ που είναι πρώτη στο γήπεδο της. Έτσι όπως ήρθε ο βαθμός είμαι πολύ ικανοποιημένος».

Για το ότι θα μπορούσε η ομάδα του να πάρει στο τέλος τη νίκη: «Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση μας. Δεχθήκαμε το γκολ στα τελευταία λεπτά. Είμαι ευχαριστημένος από τους επιθετικούς μου. Μπορεί να δεχθήκαμε το γκολ στο 89’ αλλά μπορούμε να βγάλουμε χαρακτήρα στη συνέχεια».


Χοσέ Λουίς Όλτρα(ΑΕΚ):«Σήμερα είναι μέρα για λίγα λόγια. Είμαι πολύ θυμωμένος. Πάντα λέω ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα, πολύ καλό ρόστερ, όταν ανταγωνιζόμαστε 100%. Όταν δεν το κάνουμε… πολλοί παίκτες σήμερα ήταν κάτω από το επίπεδό τους, στη δεύτερη μπαλιά, την πίεση, στην ένταση, πρόθεση να τελειώσουμε επιθέσεις. Φτάναμε στην περιοχή αλλά δεν είχαμε καθαρές ευκαιρίες για γκολ. Κάθε μέρα αυτή τη βδομάδα λέγαμε προσοχή. Τίποτα άλλο, κακή μέρα. Τουλάχιστον ισοφαρίσαμε στο τέλος αλλά είμαι θυμωμένος. Πρέπει να το ξεχάσουμε και να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι αλλά για μένα σήμερα ήταν κακή μέρα και είμαι υπεύθυνος. Ήταν μια κακή μέρα για την ομάδα και φέρω ευθύνη γιατί μάλλον δεν μετέφερα στους παίκτες πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι».

Αν και η ΑΕΚ κρατούσε μπάλα, δυσκολευόταν να φτιάξει φάσεις. Πως το σχολιάζετε; «Είχαμε όντως τη κατοχή αλλά δεν φτάναμε με καθαρό μυαλό στην αντίπαλη περιοχή. Πολλές κάθετες χωρίς στόχο, σέντρες από τα πλάγια αλλά ήμασταν στατικοί. Ο αντίπαλος δεν είχε φάσεις αλλά σε μια αντεπίθεση και λάθος από εμάς δεχθήκαμε το γκολ».

Για τη διαιτησία και τον κόσμο κατέληξε: «Δεν μιλάω ποτέ για την διαιτησία. Φταίμε εμείς σήμερα και όχι η διαιτησία. Ο κόσμος μπορεί να πιστεύει πως αυτό που κάνουμε είναι εύκολο αλλά δεν είναι εύκολο. 15 παιχνίδια αήττητοι και 13 νίκες».