Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σδ

Μετά την ήττα από την Καρμιώτισσα με 3-4, ο τεχνικός του Απόλλωνα Κωνσταντίνος Μακρίδης υπέβαλε την παραίτηση του από τον Απόλλωνα. Τόνισε ότι είναι το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο, σημειώνοντας ότι ο Νίκος Κίρζης δέχεται άδικα τα πυρά. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι μια δύσκολη βραδιά για όλους. Ήταν το τελευταίο μου ματς. Βλέπω ότι ο κόσμος που είμαι στην ηγεσία της ομάδας δεν το αντέχει. Ήταν δύσκολη η τελευταία βδομάδα. Δεν είναι λόγω πίεσης. Είναι καθαρά για να ανασυνταχθεί η ομάδα και να μπει στα πλέι οφ. Για εμένα είναι πάρα πολύ άδικο να βρίζεται ένας άνθρωπος που τα τελευταία 10 χρόνια έφτυσε αίμα, γιατί μια χρονιά ο Απόλλων δεν κατάφερε να πετύχει τους στόχους του. Κάποιες χρονιές έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

«Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου. Δουλέψαμε αρκετά αλλά στο ποδόσφαιρο μετράνε μόνο τα αποτελέσματα. Είμαι σίγουρος πως ο Απόλλων με αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται εκεί τα τελευταία 10 χρόνια θα βρει τον δρόμο του».

«Ο κόσμος να μείνει δίπλα στην ομάδα, δίπλα σε αυτό τον πρόεδρο. Δεν πιστεύω πως το ταβάνι αυτή της ομάδας είναι η 7η θέση».

Περισσότερα σε λίγο...


Από την άλλη ο βοηθός τεχνικός της Καρμιώτισσας Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς είπε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και στη διοίκηση. Δεν είναι μικρό πράγμα να κερδίζεις τον Απόλλωνα στο γήπεδο του. Νομίζω δικαιούμασταν τη νίκη σήμερα. Παρόλο που χάναμε με 3-1, καταφέραμε να αλλάξουμε το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια σε όλους. Πήραμε τρεις βαθμούς, τίποτα άλλο».