Τηλεόραση Ραδιόφωνο
323

Δείτε όλα όσα είπαν Μπρούνο Ακράποβιτς και Τσέντομιρ Γιανέφσκι μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΛ-Ακρίτας.

Μπρούνο Ακράποβιτς(Ακρίτας): «Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο 50-50, στο δεύτερο ημίχρονο κατατροπώσαμε τον αντίπαλο. Έκαναν το καλύτερο οι παίκτες μου. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου έκαναν ότι προετοιμαστήκαμε να κάνουμε. Δεν είναι εύκολο να ανασυντάσσεσαι μετά από τέτοιες αποφάσεις του VAR. Δεν ήρθαν φουλ προετοιμασμένοι οι νέοι παίκτες, προσπαθώ να τους ρολάρω. Θα δούμε τι έχει ο Βάσκο Λόπες. Είχε ένα τραυματισμό σε μια φάση που ίσως έπρεπε να δει το VAR. Φαίνεται ότι είναι σοβαρός ο τραυματισμός»


Τσέντομιρ Γιανέφσκι(ΑΕΛ):«Ήταν πολύ σημαντικό μετά την ήττα από την Σαλαμίνα να κερδίσουμε και τα καταφέραμε».

«Ξεκινήσαμε στο πρώτο ημίχρονο και προηγηθήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ακρίτας μας ισοφάρισε και μπορούσε να πέτυχει και δεύτερο γκολ. Ωστόσο στο τέλος τα καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και το ξέραμε από πριν. Όλοι νόμιζαν ότι θα κερδίζαμε εύκολα, όμως ο Ακρίτας είναι μία πολύ καλή ομάδα. Άξιζαν περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα σύμφωνα με τη σημερινή τους εμφάνιση. Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να πέτυχουμε κι άλλο γκολ, είχαμε ενέργεια».

«Ήταν σημαντικό να μην έχουμε δεύτερη απώλεια μετά τη Σαλαμίνα. Ήταν μια σημαντική νίκη για μας».

Αν η ΑΕΛ προλαβαίνει την εξάδα: «Μαθηματικά σίγουρα μπορούμε, αυτό δεν είναι κλισέ. Έχουμε πιθανότητες, ελπίζουμε και θα τις διεκδικήσουμε. Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς αλλά και από τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ομάδων. Θα δούμε μέχρι το τέλος που θα φτάσουμε»

Για τον αγώνα Κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα: «Πρώτα έχουμε το παιχνίδι με την Πάφο και μετά θα δούμε τη Σαλαμίνα. Είναι 50-50 οι πιθανότητες μας. Αυτά θα τα δούμε μετά την Πάφο. Είναι σημαντικό που σήμερα κερδίσαμε κάποιους παίκτες. Να γινόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι καλύτεροι».

Για το ότι το πρώτο με το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετικά σε αγωνιστικό επίπεδο: «Στο δεύτερο ημίχρονο σίγουρα δεν αρχίζαμε καλά όπως στο πρώτο. Στο πρώτο είχαμε περισσότερη ενέργεια. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε χρόνο στον Ακρίτα. Μην ξεχνάτε και την κούραση, τα παιδιά παίζουν συνέχεια. Για αυτό και δεν είχαμε τον ρυθμό που έπρεπε να έχουμε το  Σίγουρα ο κόσμος και το γήπεδο μας βοηθούν πάρα πολύ. Είναι ωραία η ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο νέο γήπεδο».