Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σταυρος παπασταυρου

Με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας, σημειώνουν ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του ποδοσφαιρικού τμήματος Σταύρο Παπασταύρου και σημειώνουν ότι θα συναντηθούν και με τον πρόεδρο του σωματείου Μάριο Αργυρίδη.

Η ανακοίνωση:

«Αντιλαμβανόμενοι την ανησυχία που επικρατεί ανάμεσα στον κόσμο μας θέλουμε να ενημερώσουμε πως ήδη έχει ξεκινήσει δράση από πλευράς μας ούτως ώστε να σταματήσει επιτέλους αυτή η συνεχόμενη κατηφόρα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε όλους τους τομείς. 

Έχουμε μπουχτίσει από την όλη κατάσταση και πλέον θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να μείνουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ μόνο όσοι θα σέβονται τον κόσμο της και θα την θέλουν βασίλισσα. 

Ήδη, τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήσαμε συνάντηση με τον πρόεδρο της εταιρίας όπου και μεταφέραμε τους προβληματισμούς μας σε έντονο ύφος. Επίσης, έχουμε προγραμματίσει συνάντηση με τον πρόεδρο του σωματείου όπου θέλουμε ξεκάθαρες απαντήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι.

Θα απαιτήσουμε σύντομα λοιπόν να λάβουμε τις απαντήσεις που πρέπει και θα επανέλθουμε με πιο αναλυτική ανακοίνωση για τις επόμενες μας ενέργειες που θα φέρουν την ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί που της αξίζει.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ.»