Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2

Δείτε τις πρώτες δηλώσεις του Μπρούνο Φελίπε ως παίκτης της Πάφος FC...

 

Αν επισκέφθηκε στο παρελθόν την πόλη και πώς νιώθει που θα γίνει μόνιμος κάτοικος στην Πάφο: "Νιώθω πολύ χαρούμενος που φορώ τα ρούχα της Πάφου! Δεν είναι η πρώτη μου φορά στην Πάφο, ήρθα ξανά με την οικογένειά μου για επίσκεψη. Με βλέπω να ζω εδώ με την οικογένειά μου, είναι πολύ όμορφη πόλη".

Ποια η εντύπωσή του για την ομάδα: "Η εντύπωση που μου άφησε η Πάφος είναι ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα, παίζει μπροστά και θέλει να κερδίζει τα παιχνίδια. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ ωραία, η ομάδα με υποδέχτηκε ζεστά".

Ο αριθμός που θα φορά με τη φανέλα της Πάφου: "Ο αριθμός μου θα είναι το 27 γιατί το 7 ήταν κρατημένο, θέλω πάντα να έχω τον αριθμό 7 γιατί είναι ο αριθμός του Θεού".

Για το ότι ο ίδιος και ο Ζάιρο είναι οι πρώτοι σκόρερ του πρωταθλήματος: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος (Ζάιρο) και θα προσπαθήσω να βοηθήσω, να δώσω περισσότερες ασίστ για να παραμείνει πρώτος σκόρερ. Νιώθω πολύ χαρούμενος με αυτό που συμβαίνει και που με θέλει εδώ ο Μπέργκ. O Φαμπιάνο μου είπε ότι είναι πολύ καλός και δουλεύει πολύ, το σημαντικό είναι ότι θέλει να στεφθεί πρωταθλητής".

Ποιος είναι ο στόχος του: "Ο στόχος μου είναι ο ίδιος με αυτό της ομάδας, να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα".