Τηλεόραση Ραδιόφωνο
χενινγκ μπεργκ

Δείτε όλα όσα είπε ο τεχνικός της Πάφου Χένινγκ Μπεργκ, μετά την σημερινή λευκή ισοπαλία της ομάδας του με την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

 

«Είμαστε απογοητευμένοι που δεν κερδίσαμε γιατί είχαμε αρκετές ευκαιρίες και την κατοχή της μπάλας. Πήγαμε καλά αμυντικά. Είμαστε χαρούμενοι για την απόδοση. Ίσως μπορούσαμε να κερδίσουμε βλέποντας το πως εξελίχθηκε το παιχνίδι»

Για το αν είναι πισωγύρισμα το αποτέλεσμα: «Πώς λόγω της ισοπαλίας; Όχι δεν το πιστεύω. Παίξαμε μία πολύ καλή ομάδα σήμερα με καλούς παίκτες. Παίζουμε στην έδρα τους. Δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα. Με βάση το παιχνίδι όμως είμαστε απογοητευμένοι που δεν κερδίσαμε. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις εδώ. Έχει πολύ καλό ρεκόρ η Ομόνοια σε αυτό το γήπεδο»

Για το αν θα γίνουν κι΄άλλες μεταγραφές: «Δεν γνωρίζω. Νιώθουμε ότι πήραμε ένα τοπ τερματοφύλακα. Έφυγε ο Σεμέδο και δεν είναι τόσο καλό για μας. Μας βοήθησε πάρα πολύ να είμαστε σε αυτές τις θέσεις. Ήταν δύσκολο για τον ίδιο να πει όχι σε αυτή την πρόταση. Ως ομάδα θα θέλαμε να έχουμε τον Σεμέδο γιατί είναι πολύ καλός παίκτης»

Για το πως ένιωσε με την επιστροφή του στο ΓΣΠ: «Ήταν ξεχωριστό. Έχω συναισθήματα, είδα ξανά όλους αυτούς τους ανθρώπους και τον κόσμο. Είχα πολύ καλή περίοδο εδώ. Απόλαυσα τις επιτυχίες μας»