Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Zcaca

Δείτε όλα όσα είπαν Μάκης Σεργίδης και Κωνσταντίνος Μακρίδης μετά το τέλος του αγώνα Απόλλων-Ολυμπιακός.

Μάκης Σεργίδης(Ολυμπιακός):"Ένας αγώνα ο οποίος κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. 'Ενας αγώνας που ξέραμε πως θα είναι πολύ δύσκολος. Περνούμε πολύ δύσκολα από την νίκη του Ακρίτα και μετά. Είμαι υπόχρεος να πάρω τα θετικά. Προσπαθούμε να σπρώξουμε τα παιδιά γιατί αξίζουν τα καλύτερα. Στο 1ο ημίχρονο δουλέψαμε πολύ καλά, δεν απειληθήκαμε με κάποια ευκαιρία. Δυστυχώς δεχθήκαμε ένα πολύ εύκολο γκολ από τα αποδυτήρια . Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Δεν μπορώ έχω παράπονο από τον Λιασίδη που πρώτη φορά παίζει στην Α' Κατηγορία. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από ποδοσφαιριστή που καλείτε να παίξει δεξί μπακ. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τον Χαραλάμπους που τον βγάλαμε από την πολυκλινική για να μπορέσουμε να συμπληρωθούμε. Χρειαζόμαστε περισσότερη πίστη. Θα έρθουν καλύτερες μέρες στον Ολυμπιακό. Νιώθω ότι αυτή η ομάδα αν συνεχίσει με την θέληση θα πάρει αυτά που αξίζει.

Για τα μεταγραφικά: "Έχουν γίνει τρεις μεταγραφές. Περιμένουμε ακόμη μία μεταγραφή. Ίσως η ομάδα προχωρήσει με την απόκτηση ανέργων. Τελευταία εβδομάδα δεν κάναμε προπόνηση με περισσότερους από 13 ποδοσφαιριστές."


Κωνσταντίνος Μακρίδης(Απόλλων):«Ήταν μια σημαντική νίκη, κρατήσαμε ο αήττητο στο γήπεδο μας. Σήμερα ο στόχος μας ήταν οι τρεις βαθμοί και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι με τον ΑΠΟΕΛ».

Αν θα γίνει 4η κίνηση: «Έχουμε ακόμα τέσσερις μέρες. Αν έχουμε κάτι να ανακοινώσουμε ότι το ακούσετε και εσείς».

Για τον Μαλεκίδη: «Θα δείξει αύριο. Νομίζω ότι είναι πολύ πιθανό να γίνει η μετακίνηση