Τηλεόραση Ραδιόφωνο
3

Δείτε τις δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΚ, Χοσέ Λουίς Όλτρα, ενόψει του ντέρμπι κορυφής με το ΑΠΟΕΛ..

 

Αρχικά είπε: "Αύριο έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αντίπαλος που είναι πολύ καλός εκτός έδρας, εμείς είμαστε πολύ καλοί εντός. Έχουν πολύ καλό ρόστερ με ένα εξαιρετικό προπονητή. Πολύ ανταγωνιστική ομάδα, οι αριθμοί του Μιλόγεβιτς είναι εξαιρετικοί, έχει κρατήσει 8 παιχνίδια με 0 παθητικό, αντιλαμβάνεστε ότι είναι πολύ δύσκολο να σκοράρεις απέναντί της και αύριο πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και αποτελεσματικοί κυρίως στην επίθεση. Συμπαγής η άμυνα, σημαντικό και μεγάλο το παιχνίδι αύριο θέλουμε τη στήριξη του κόσμου μας".

Αγωνιστικά δεδομένα: "Ο Ιβάν λόγω του προβλήματος στην πλάτη δεν είναι έτοιμος, έχουμε κάποιους ποδοσφαιριστές με ενοχλήσεις και αύριο θα αποφασίσουμε εάν θα παίξουν ή όχι. Έχουμε 23 ποδοσφαιριστές στη διάθεσή μας και θα επιλέξω την καλύτερη εντεκάδα".

Για τον κόσμο: "Πάντα λέω ότι ξέρουν τη σημαντικότητα του αγώνα και ξέρουν ότι θέλουμε τη βοήθειά και τη στήριξή τους όπως κάνουν πάντα".

Ποια ομάδα θα επιβάλει το δικό της πλάνο, πιο επιθετική η ΑΕΚ αλλά πιο συμπαγής η άμυνα του ΑΠΟΕΛ: "Παίζουν πολύ καλά, το παιχνίδι όμως θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Είναι σημαντικό να επιβάλουμε το παιχνίδι μας και τον ρυθμό μας. Πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα και να αποφύγουμε τα λάθη αυτό είναι το κλειδί, στα τελευταία παιχνίδια κρατούν μπάλα και έχουν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές όπως ο Σαρφό, ο Δώνης, ο Μαρκίνιος, ο Ντάλσιο, ο Ντογκαλά, ο Κβιλιτάια, ο Εφραίμ. Είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα με πολύ καλό ρόστερ και παίζουν πολύ καλά, με ρυθμό και συγκεντρωμένα. Εμείς θα παρουσιάσουμε τον καλύτερός μας εαυτό όπως πάντα".

Τι είναι αυτό που πρέπει να κάνει η ΑΕΚ: "Πρέπει να αγωνιστούμε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και τον κόσμο μας".

Το πλεονέκτημα των τεσσάρων πόντων αν πάρει τη νίκη η ΑΕΚ: "Πρώτα να είμαστε ανταγωνιστικοί και μετά να πάρουμε τη νίκη. Είναι σημαντικό για την αυτοπεποίθηση της ομάδας, να βελτιωνόμαστε γιατί αυτό πάντα πρέπει να συμβαίνει".

Η τελευταία ήττα της ΑΕΚ ήταν από το ΑΠΟΕΛ, που αποδίδει την επιτυχία των σερί νικών: "Σημαίνει ότι είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί, είχαμε και την τύχη με το μέρος μας κάποιες στιγμές. Πολύ καλό σερί έχει και το ΑΠΟΕΛ όμως, παίζει πρώτος εναντίον δεύτερου, είναι ντέρμπι και η σημαντικότητα του αγώνα είναι μεγάλη. Ο καθένας παίζει για τη νίκη και για δικούς τους λόγους. Εμείς θα παρουσιάσουμε την καλύτερή μας εικόνα".