Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ιβαν μπλε

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Γιοβάνοβιτς επισήμανε μετά το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 1-1 για:

 

Τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Novibet Κύπελλο αλλά και τη συνέχεια: «Υπήρχαν πολλές ανισορροπίες στο παιχνίδι. Ξέραμε ότι δεν έπρεπε να δεχθούμε φάσεις και κόντρα επιθέσεις, καθώς θα άλλαζαν οι ισορροπίες. Στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε να σκοράρουμε. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με αρκετά τρεξίματα. Και οι δύο πλευρές άσκησαν πίεση, ώστε να δυσκολέψουν ο ένας τον άλλον.

 

Όσον αφορά στο γκολ που δεχθήκαμε είναι από τις φάσεις που μπορούσαν να κρίνουν ένα παιχνίδι. Δεν είχαμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στο δεύτερο μέρος, αν και ούτε εμείς κάναμε πολλές φάσεις. Γενικά δεν έγιναν πολλές φάσεις. Ιδιαίτερα από εμάς που είχαμε το εις βάρος μας σκορ. Όσον αφορά το παιχνίδι που έρχεται. Είμαστε σε μία περίοδο που δεν έχουμε παίξει καλά παιχνίδια και δεν έχουν έρθει τα αποτελέσματα.

 

Είμαστε μια ομάδα που έχει κάνει μια μεγάλη προσπάθεια μέχρι στιγμής. Σίγουρα θα κάνουμε τα πάντα για να γυρίσουμε στα στάνταρ που ήμασταν. Μια μεγάλη ομάδα όταν χάσει ένα στόχο, όπως χάσαμε εμείς το Κύπελλο, είναι κάτι που μας πληγώνει. Ήταν από τους στόχους μας το Κύπελλο φυσικά. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε για το επόμενο ματς πρωταθλήματος και να στρέψουμε την προσοχή μας μόνο εκεί».

 

 

Τις αλλαγές που έγιναν: «Ήταν κάποιες αλλαγές που έπρεπε να κάνουμε. Λόγω και κάποιων προβλημάτων που είχαμε αυτές τις μέρες. Εγώ δεν είμαι από τους προπονητές που κάνουν ροτέισον αλλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι έπρεπε να κάνουμε κάποιες αλλαγές. Όσον αφορά στους παίκτες που αγωνίστηκαν σαν προπονητής μπορώ να πω ότι με άφησαν ικανοποιημένο για την προσπάθεια τους και την κατανόηση που έδειξαν στον τρόπο παιχνιδιού μας. Σε αυτή την φάση που είμαστε η προσπάθεια δεν είναι κάτι που μας φτάνει. Ξέρουμε τις ευθύνες που έχουμε και θα πρέπει γενικότερα να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι».