Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ααα

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ αποφάσισε να υποβάλει την παραίτησή του από τον ρόλο του στην ομοσπονδία της Αιγύπτου, λόγω έντονων ανησυχιών που είχε για τη σωματική του ακεραιότητα και ασφάλεια.

Όπως αναφέρει η Sun, ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔ δέχθηκε απειλές για τη ζωή του, αφού πρόεδρος αιγυπτιακής ομάδας ισχυρίστηκε δημόσια πως ο Άγγλος αρχιδιαιτητής είναι ομοφυλόφιλος.

Πρόκειται για τον Μορντάνα Μανσούρ, τον ισχυρό άντρα της Ζάμαλεκ Σπόρτινγκ, ο οποίος υποστήριξε πως ο Κλάτενμπεργκ άφησε τη σύζυγό του και διατηρεί σχέση με άνδρα, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις με επίκεντρο μια μερίδα οπαδών της ομάδας, που άρχισαν να τον απειλούν ολοένα και περισσότερο.

Ο Κλάτενμπεργκ ανέλαβε τον ρόλο του επικεφαλής της επιτροπής της διαιτησίας στην Αίγυπτο τον περασμένο Αύγουστο.

"Ο Άγγλος Μαρκ Κλάτενμπεργκ, επικεφαλής της Επιτροπής Διαιτητών της Αιγυπτιακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, παραιτήθηκε από τη θέση του το απόγευμα της Τρίτης.

Το διοικητικό συμβούλιο της Αιγυπτιακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου θα πραγματοποιήσει έκτακτη συνεδρίαση την Τετάρτη, για να αποφασίσει σχετικά με την παραίτηση του Κλάτενμπεργκ", αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ομοσπονδία.