Τηλεόραση Ραδιόφωνο
βεσκο σατσιας

Δείτε όλα όσα είπαν Βέσκο Μιχαϊλοβιτς και Μαρίνος Σατσιάς μετά το τέλος του αγώνα Ανόρθωση-ΕΝΠ.

Βέσκο Μιχαϊλοβιτς(Ανόρθωση): «Συγχαρητήρια στην ομάδα για τη νίκη που πέτυχε και η οποία ήταν πέρα ​​για πέρα ​​δίκαιη. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη του και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Σίγουρα περάσαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, μετά τον Απόλλωνα και την ήττα με 3-0. Είχαμε και το κύπελλο με το σημερινό μας αντίπαλο. Πιστεύω ότι τα πρώτα 65 μας λεπτά ήταν αυτό που θέλω να βλέπω εγώ σαν προπονητής. Με πολλές φάσεις, κι ένα γκολ. Δεν είναι εύκολο να παίξεις 120' να πας στα πέναλτι και μετά από λίγες μέρες να έχεις ξανά ματς. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

Για Μραζ και Γκερέρο: «Νομίζω θα τελειώσουμε με αυτές τις δυο περιπτώσεις. Μέχρι όμως να δω τον παίκτη στην προπόνηση δεν πιστεύω τίποτα».


Μαρίνος Σατσιάς(ΕΝΠ): «Τα συγχαρώ την Ανόρθωση για την νίκη της. Είναι δύσκολο να λέμε πως παίξαμε καλά αλλά δεν πήραμε βαθμούς. Η Ανόρθωση μπήκε καλά και προηγήθηκε. Είχαμε και εμείς μία δύο φάσεις στο ημίχρονο να ισοφαρίσουμε. Στο 2ο ημίχρονο είχαμε κάποιες ευκαιρίες, προσπαθήσαμε πολύ και δεν έχω παράπονο. Τα παιδιά που μπήκαν μέσα έδωσαν και άλλη ώθηση στην ομάδα για να σε ισοφαρίσει. Στα τελευταία λεπτά ρισκάραμε πολύ για να ισοφαρίσουμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε. Ένα ευχαριστώ στον κόσμο μας, μας στήριξε και βλέπουμε την συνέχεια.»

Για την δυσκολία στο σκοράρισμα: «Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να βάλεις γκολ απ' ότι φαίνεται. Το πιο σημαντικό είναι που δημιουργούμε. Βρήκαμε μπροστά μας και ένα πολύ καλό τερματοφύλακα. Δεν είναι εύκολο μέσα στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" και κόντρα σε μεγάλες ομάδες να σκοράρεις. Το πιο σημαντικό είναι που προσπαθούμε να παίξουμε, που δημιουργούμε και αυτό φάνηκε. Θα ενισχυθούμε, προσπαθούμε να φέρουμε έτοιμους παίκτες.»