Τηλεόραση Ραδιόφωνο
φ

Ο Κακουλλής αναπτέρωσε τις ελπίδες της Ομόνοιας ισοφαρίζοντας στο ογδοηκοστό δεύτερο λεπτό όμως η γρήγορη απάντηση της Νέας Σαλαμίνας έκρινε το αποτέλεσμα στο "Αμμόχωστος", αφού οι πράσινοι δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους σε χρόνο καθυστέρησης.

Η αλήθεια είναι πως η Νέα Σαλαμίνα ήταν σχεδόν απόλυτα αποτελεσματική από τη μια κι από την άλλη η Ομόνοια άργησε πολύ να βρει τον τρόπο να διασπάσει την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα που βρήκε απέναντί της.

Ουσιαστικά η Ομόνοια δημιούργησε τις ευκαιρίες της σε χρόνο καθυστέρησης. Τότε και μόνον έβαλε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, έπαιξε γρήγορα, κάθετα και δημιούργησε προϋποθέσεις. Νωρίτερα και πριν το γκολ του Κακουλλή "ταλαιπωρούσε" την μπάλα με παράλληλες πάσες χωρίς ταχύτητα, φαντασία και κυρίως χωρίς ουσία.

Αλήθεια είναι επίσης ότι ο σχεδόν αλάνθαστος Ουζόχο των προηγούμενων αγωνιστικών δέχθηκε ένα "εύκολο" για την κλάση του γκολ, που έκρινε τον αγώνα σε μία στιγμή που όλα έδειχναν ότι ήταν με το μέρος της Ομόνοιας (3 λεπτά μετά την ισοφάριση)

Ηταν μία ήττα που πλήγωσε το τριφύλλι ύστερα από τέσσερις συνεχόμενες νίκες μεγαλώνοντας την απόσταση από τους πρωτοπόρους. Τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής ασφαλώς έπαιξαν το ρόλο τους όμως η Ομόνοια ως μεγάλη ομάδα που είναι πρέπει να ξεπερνά ανάλογες καταστάσεις. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει από αυτόν που έδειξε αμέσως μετά το ματς ο Φερέρα. Άμεση αντίδραση κι ένα νέο σερί... Την Κυριακή έρχεται στο ΓΣΠ η Πάφος του Χένιγκ Μπεργκ...