Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σσ

Οι εικόνες από τις κάμερες του νυχτερινού κέντρου φαίνεται πως έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφαση για προφυλάκιση του Ντάνι Άλβες, ο οποίος κατηογρείται για σεξουαλική επίθεση.

Στη φυλακή κατηγορούμενος για σεξουαλική επίθεση, οδηγήθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής. 

Η Εισαγγελία ζήτησε  την φυλάκισή του ωρίς εγγύηση μετά τη σύλληψή του από την ισπανική αστυνομία για σεξουαλική επίθεση σε νεαρή γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου.

Ο Άλβες είχε επιστρέψει στην Ισπανία για την κηδεία της πεθεράς του και με την ευκαιρία κλήθηκε από τις αρχές για να καταθέσει. Δεν έπεισε με όσα είπε και προφυλακίστηκε, καθώς κρίθηκε ύποπτος φυγής. 

Ρεπορτάζ στην χώρα της Ιβηρικής αποκαλύπτουν στοιχεία βάσει των οποίων αποφασίστηκε η προφυλάκιση. Ένα από αυτά φαίνεται πως είναι και εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες έξω από τις τουαλέτες που έγινε το συμβάν. 

Σύμφωνα με αυτά, λοιπόν, υπάρχει ένα βίντεο που δείχνει ότι ο Άλβες και το θύμα ήταν στις unisex τουαλέτες, δηλαδή σε χώρο και για άνδρες και για γυναίκες. Οι εικόνες δείχνουν τον Άλβες να βγαίνει πολύ βιαστικά από την τουαλέτα. Η γυναίκα αποχωρεί μετά ούσα εμφανώς αγχωμένη και ταραγμένη κάνοντας κινήσεις που έδειχναν πως κάτι την είχε αναστατώσει.