Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κκ

Δηλώσεις στην κάμερα της Cablenet παραχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνο, ο οποίος αναφέρθηκε στην μεγάλη νίκη-πρόκριση της ομάδας του κόντρα στον Άρη, αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον προπονητή και τους παίκτες που αγωνίστηκαν. Αγωνίστηκαν όπως θέλουμε να βλέπουμε τον ΑΠΟΕΛ. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν βέβαια και οι στιγμές του αντιπάλου, πρόσφεραν ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες. Από την πλευρά μας ήμασταν ουσιαστικοί. Από τα λίγα παιχνίδια που μπορούμε να πούμε ότι είχαμε την ουσία που έπρεπε να έχουμε. Το μόνο που μπορούμε να κρατήσουμε είναι την πρόκριση, οι υποχρεώσεις μας είναι συνεχόμενες και είναι σημαντικές»

Για την μεταγραφική ενίσχυση: «Τοποθετήθηκε ο προπονητής, είπε ότι θέλει να γίνει και άλλη προσθήκη. Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει κάτι που μπορεί να έχει κατάληξη εντός των επόμενων ωρών. Βεβαίως υπάρχουν ακόμη μέρες, θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις»

Για τον κόσμο: «Να τον ευχαριστήσουμε που ήρθε σήμερα. Όσοι δεν ήρθαν και είδαν το πααιχνίδι από την τηλεόραση, μπορεί να το απόλαυσαν αλλά θέλω να πιστεύω ότι το μετάνιωσαν»

Για την διαιτησία: «Βοήθησε και ο διαιτητής. Διακρίναμε ότι η ΚΟΠ και ο Μάζιτς φέρνοντας τον διαιτητή του τελικού του Παγκοσμίου πήραν κάποια credits, πρέπει να το βλέπουμε χωρίς αρνητισμό και από την άλλη πλευρά ότι ψηλώνει πολύ τον πήχη. Είδαμε ένα εξαιρετικό από διαιτητικής άποψης παιχνίδι, μακάρι να ήταν όλα τα παιχνίδια μας έτσι. Θέλω να ελπίζω ότι και οι διαιτητές μας βλέποντας κάποια πράγματα από τέτοιου επιπέδου διαιτητές θα βελτιώνονται, για να φεύγουμε όλοι ήσυχοι από το γήπεδο».

Για τον Μπεν: «Έχει να αγωνιστεί απ’ τον Νοέμβριο. Ήταν προετοιμασία στην Τουρκία. Αυτή την στιγμή κάνει διπλές προπονήσεις, το πότε θα αγωνιστεί θα το αποφασίσει ο κ. Μιλόγεβιτς».