Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ΚΚΚ

Δείτε όλα όσα είπε ο τεχνικός του Άρη Λεμεσού Αλεξέι Σπιλέφσκι, μετά την ήττα αποκλεισμό με 4-2 από τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όπως είναι λογικό είμαστε στεναχωρημένοι που χάσαμε το παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κάποιες μαύρες περίοδοι, αλλά πάντα μετά από αυτές ακολουθούν οι καλές περίοδοι και θεωρούμε ότι θα επιστρέψουμε στις καλές Είμαστε η μοναδική ομάδα που σε αυτό το γήπεδο έκανε τόσες ευκαιρίες κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, όμως κάναμε σοβαρά λάθη στην άμυνα και το ΑΠΟΕΛ μας τιμώρησε. Όπως κάναμε και με την ΑΕΚ στη Λάρνακα. Είχαμε όμως μια μέρα λιγότερη για ξεκούραση και θέλω να πω ότι οι παίκτες μου έβγαλαν αντίδραση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαστε μαχητές, είμαι μαχητής και θα επανέλθουμε».

«Ο εύκολος τρόπος είναι να αντικαταστήσεις τους ποδοσφαιριστές, ο δύσκολος είναι να τους βελτιώσουμε. Όταν τους αποκτούσαμε ξέραμε τα ατού και τις αδυναμίες τους. Δεν θα τους σταυρώσουμε, θα τους δώσουμε την ευκαιρία ξανά και ξανά μέχρι να έρθουν εκεί που τους θέλουμε».

Αν πρέπει να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του: «Ποιος εγγυάται ότι η αλλαγή θα δουλέψει; Αλώστε στο παρελθόν είχαμε επιτυχίες με το ίδιο σύστημα. Μπορεί να είμαι νεαρός αλλά δεν είμαι άπειρος. Όταν έφυγα από την προηγούμενη ομάδα πεθυμούσαν όλοι τον τρόπο παιχνιδιού που είχαμε. Είμαστε νέα ομάδα δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας».